Aktywne Wpisy
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
DerMitteleuropaer +118
- wiele dziewczyn ma już dzieci, o czym nie wspomina na profilu. Na Tinderze zawsze jest to w profilu, nigdy nie byłem tym faktem zaskoczony
- częściej nie potrafią odpowiedzieć na proste pytanie (np. o zainteresowania)
- ogromna większość nie ma ochoty na spotkanie, zamiast tego wolą pisać, choć zaznaczyłem w swoim profilu, że szukam związku
Poza tym klasyka, czyli brak kontaktu po matchu, ghosting, profile bez opisu itd. Uważam jednak, że ogromnym plusem Badoo jest profil, w którym łatwo można dodać informację o wykształceniu, celu korzystania z portalu czy hobby. Inną kwestią jest to, że dziewczyny czasami tej opcji nie wykorzystują w ogóle.
Mimo takiej liczby par nie udało mi się doprowadzić do żadnego spotkania, choć w międzyczasie umówiłem się z 6 dziewczynami z Tindera. Wniosek: Badoo to rak, lepiej korzystać z Tindera.
Powyższe stanowi oczywiście dowód anegdotyczny. Zapraszam do dyskusji, bo jest o czym.
#badoo #niebieskiepaski
#tinder #rozowepaski
Co do skuteczności spotkań to wcale się nie dziwie. Ja na #tinder przerobiłem około 1000 par łącznie, a spotkań które doszły do skutku było