Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Natalia-_- +146
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi

Wybieramy Program1 Program2 lub Program3, i ten EXE się uruchamia, którego wybierzemy.
Nie programowałem nigdy aplikacji okienkowych.
Pierwsze co mi przychodzi na myśli, to użycie QT Creator. Ale nigdy nie używałem, może są jakieś prostsze metody?
#programowanie #informatyka #pytanie
No nic. Pascal ze szkoły się na coś przyda :)
NET, tak NET!
Trzeba było od razu pisać że to C#.
On jest mocno wspieranym językiem programowania.
Jedynie co z NET miałem do czynienia to gdy stare gry mi krzyczały że brakuje mi Net Framework na komputerze.
C# cs Java, C# vs C++, itd. C# tu wygrywa gdy ludzie się wypowiadają gdy chcemy tworzyć proste programy.
Python niby prosty do nauki, ale taki jakoś byle jaki :) Przy dużych
WinForms oraz WPF, tu krótki wstęp.
https://www.geeksforgeeks.org/difference-between-wpf-and-winforms/