Aktywne Wpisy

kutmen2 +63
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

Jagoo +128
A więc jestem po moim pierwszym festiwalu, gdzie wzięli mnie jako osobę od dekoracji. Wspaniała była to przygoda, aczkolwiek nie była to łatwa rzecz. Przez tydzień po 10 godzin dziennie pracowaliśmy nad tworzeniem przestrzeni imprezowej dla ludzi. Niesamowicie było potem obserwować ludzi, którzy robią sobie zdjęcia z moimi deco!
Więcej fot w komentarzach
#jagooart #totemfestiwal #dekoracje #uvart #tworczoscwlasna #sztuka #
Więcej fot w komentarzach
#jagooart #totemfestiwal #dekoracje #uvart #tworczoscwlasna #sztuka #
źródło: temp_file3174380517716913967
Pobierz

#pgg
źródło: comment_16600736218A7cHdOgHjvu2CiNIz3nNX.jpg
Pobierz" a różnie. Ogólnie, nie ma co przesadzać, bo zauważyłem że strona jak się odświeży to wszędzie. W sensie, jak załapie mi na jednej koszyk to zaraz wskakuje na innym. Więc jak masz powiedzmy 20 kart, to i tak nie zdążysz wszędzie naklikać.
Z drugiej strony , jak kupujesz z kurierem to najgorsze jest to
jak był u mnie kurier, to mówił że jedzie wszystkie wioski do okoła, więc pewnie czekają jak będzie w okolicy więcej do dostarczenia, więc to może być losowe po prostu w zależności ilu ludzi
Ja się zawsze loguje około 10-11 i trzymam, bo później nie ma opcji.
Co do kasy, to ja Ci powiem że odkąd kupiłem pierwszy raz , to przez dobry miesiąc nie mogłem przejść z kasy, już naprawdę myślałem że coś nie tak. Bo że tak powiem klikałem szybko i mocno.
Ale ogólnie to tak , sumiennie podchodziłem do tego. Na edgu widać nawet jak strony nie masz otwartej to po zakładce widzisz czy weszła strona czy jest błąd . Więc palec na f5 trzymałem a myszka przeklikywalem karty