Aktywne Wpisy

Zoej +16
Ta ośmioletnia dziewczynka którą widzicie na tym zdjęciu została brutalnie rozstrzelana przez przedstawicieli syjonistycznego reżimu na oczach jej rodziców. Ile jeszcze świat musi zobaczyć martwych dzieci, żeby przestać tolerować apartheid i holokaust jaki ma obecnie miejsce w strefie Gazy. Ile jeszcze razy będziemy świadkami scen, gdzie izraelski rambo strzela do Bogu ducha winnych dzieci. Zadajcie sobie pytanie, kto tutaj jest tą "cywilizowaną" stroną. #izrael #palestyna #wojna

smutny_login +8
1. 32lvl
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop
2. 25k miesięcznie dochodu
3. 1,88m
4. po studiach jednolitych magisterskich
5. zero długów, oszczędności na poziomie 750k
pytanie -> dlaczego mam depresję skoro powinienem wygrywać w życie i żyć bez cienia wstydu za siebie, że moje życie wygląda tak jak wygląda?
koledzy ze studiów żonaci, drugie lub trzecie dziecko w drodze, któraś nieruchomość na własność - ja natomiast nawet nie mam się do kogo odezwać, i gdyby nie wykop

Takie zadanka dostałam:
1. Idź na dworzec kolejowy z niezbędnymi rzeczami na jeden dzień z lub bez noclegu (zależy od Ciebie) i wsiądź w jeden z najbliższych pociągów w losowe miejsce! Nie planuj tego wcześniej. :)
2. Zrób drapak dla kota.
3. Namaluj letni pejzaż.
Wcześniej dostałam inne ale zmieniłam i chyba dotąd nie widziałam, by ktoś miał ten sam zestaw albo mi umknęło. :D
Kusiło mnie wykonanie zadania 1, bo lubię takie coś i zostawia fajne wspomnienia. Ale akurat miałam już zaplanowane wyjazdy, a potem brak czasu w związku z poprzednimi wyjazdami. Zatem zadanko zostaje w głowie do odhaczenia kiedyś, dokładnie w takiej spontanicznej formie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadanko 2 z jakiegoś powodu w ogóle odpuściłam. Za to mam w planie wykonanie maty węchowej ze starego koca i kratki do zlewu, ale to tak nawiasem. xD
Ostatecznie jak widać po załączonym pliku, zdecydowałam się na zadanie 3 czyli malowanko. Już kiedyś próbowałam zabawy z farbami akrylowymi, ale jakoś skończyło się na dwóch obrazkach. Dzięki wyzwaniu miałam okazję sobie przypomnieć jakie to sympatyczne. :D Mój letni pejzaż to burzowy dzień. Nie będę ukrywać, że posiłkowałam się tutorialem na yt ale ostatecznie musialam i tak zrobić sporo po swojemu bo moje farby reagowały kompletnie inaczej na dane ruchy niż pani z tutorialu, więc musiałam sobie wypracować własną technikę. xD
Chyba chmury powinny być trochę inne, te mogą byc nie do końca odzwierciedlające rzeczywistość ale umówmy się, że to wizja artystyczna. ( ͡° ͜ʖ ͡°) :-D
Dodatkowo klaki z pędzla to nieodłączny element mojej tworczości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak już wyjęlam farbky to może coś jeszcze podzialam i może wciągnę kogoś dodatkowo do zabawy. ʕ•ᴥ•ʔ
#malarstwo #tworczoscwlasna #rysujzwykopem
@iEarth: mata Veuchowa, wymyślona przez... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo ładny pejzażyk! Wieszałbym na ścianie (。◕‿‿◕。)
@Veuch: xD xD (。◕‿‿◕。)
@Veuch: (。◕‿‿◕。)
@iEarth: zaintrygowałaś mnie! Dla kota czy psa?
Pejzaż pierwsza klasa!
Musisz malować nie tylko na mirkowyzwania.
HEHE.
@iEarth: ejjj, dobre! Muszę to zrobić dla moich gamoni (ʘ‿ʘ)
@iEarth: wszystko się zgadza, tylko że to lato w Anglii( ͡° ͜ʖ ͡°)