Wpis z mikrobloga

Już oficjalnie: w Spale zostali:

Marcin Janusz, Grzegorz Łomacz

Tomasz Fornal, Bartosz Kwolek, Wilfredo Leon, Kamil Semeniuk, Aleksander Śliwka

Mateusz Bieniek, Karol Kłos, Jakub Kochanowski, Mateusz Poręba

Łukasz Kaczmarek, Bartosz Kurek

Jakub Popiwczak, Paweł Zatorski

Butryn, Bednorz i Firlej out.

#siatkowka
  • 22
  • Odpowiedz
@Arw165: Tylko że ma bardzo mało czasu by ograć Janusza z Leonem. No chyba że Grbić nie jest w pełni decyzyjny jeśli chodzi o powołania albo widzi czegoś czego my nie widzimy...

Może jest tam jeszcze inna grupa niż dawniej Kubiakowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja w każdym razie nie wierzę w to, że Leon będzie w stanie nam odwrócić los w ćwierćfinale czy 1/8 jak nam
  • Odpowiedz
@Aik32fr45yd: po co on tego kaleke porebe zostawil. Widze ze ten grbic kompletny beton nie zdziwie sie ze jak przewali ms. Cos mi sie zdaje ze on wogole pomyslu nie ma na kadre i bedzie to samo co za vitala
  • Odpowiedz
@sabuliga: Tzw. kłopot bogactwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak na serio Poręba się przyda bo ktoś musi Bieńka i Kochanowskiego postraszyć, żeby lepiej grali bo Kochan zawodzi a na jednym Bieńku całego turnieju nie wygramy. Dobrze że jest Kłos w formie

Butryn powinien jechać na turniej. Byłby znakomitym zmiennikiem
  • Odpowiedz
@Ice_Glaze: @Aik32fr45yd: @czarny_matt94: A zresztą szkoda mi bardzo Butryna, byłby lepszą alternatywą aniżeli Kaczmarek, który gra od czasu do czasu chaotycznie, Butryn w VNL przy zagrywce spisywał się znakomicie i również czasami w ataku, więc liczyłem bardzo na zmianę gdyby Kurek w ataku miał kryzys, ale "magia" Zaksy robi swoje.
  • Odpowiedz
@kokos580: Z jednej strony akceptuje wybór trenera. Rozliczmy go z wyników. Mam nadzieje i chce aby Zwierzu wszedł w ważnym momencie meczu i pokazał że wybór Grbicia jest uzasadniony.
Chce tez aby każdy ale to każdy nawet ślepy Zaksiarz odpowiedział siebie na pytanie: co mógł więcej zrobić Butryn aby dostać się na MŚ? W każdym meczu w którym został wystawiony był w grupie graczy która się broniła wynikiem. Nawet w przegranym
  • Odpowiedz