Aktywne Wpisy
jbc_putina +203
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +309
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Jak to nie masz pieniędzy na paliwo synek, 2400 netto dostajesz i na kawalerkę 1000 na jedzienie 500 i gdzie przewaliłeś 900 złotych na panienki co hehe.
Za tyle to pokój ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zdołałem wynająć pokój na peryferiach w wybornej cenie (toteż stale martwię się o podwyżki) i... generalnie da się przeżyć względnie normalnym życiem (na względnym poziomie oczywiście, jak dla każdego), bez wczasów i pocieszek. Ale w tym wszystkim to nic. Problem w tym, że trzeba żyć na poziomie poniżej wszelkiej krytyki, żeby te zdrowiem uciułane grosze przewalutować i oszczędzić na niespodziewane, niedające się zaplanować.
Co to za życie by było, gdybym nagle złamał nogę, stał się niezdolnym do pracy? Przyjaciół mam, ale nikt nie znalazłby czasu ni miejsca w swoim życiu żeby się tym realnie przejąć. Kto mnie ile może dokarmiać? A gdybym musiał zęby w gębie leczyć? Życie na krawędzi, jak się wychodzi na zero od 1. do 1., kończy się w takich sytuacjach. Albo to wówczas tylko jakieś iluzoryczne oszukiwanie się i niewykorzystywanie wsparcia do
Bawię się... nie bawię się, bo pracuję, odpoczywam i usiłuję zadbać o siebie. Raz na kwartał parę dni w parku.
Piję kawę zbożową albo rumianek, bo pracuję albo daję organizmowi się regenerować. Wino raz na kwartał.
Jem przez miesiąc 1,5kg kaszy i mięso ze 2-3x na tydzień w lichych ilościach, obiad wynosi mnie max 8zł. Ani nie kebaby, ani gesslerowe.
Szlugi kręcę, o koksie
@mateosz_inbecki: Bym powiedział, że to bardzo duże ułatwienie wręcz (ಠ‸ಠ)
Kiedyś kolega nie miał kasy zapłacone za 2 miesiące i poprosił go o zaliczkę, bo mówi, że nie ma już za co tam jechać i
Firma liczy na twój rozwój bo masz potencjał na starszego młodego i nie słuchaj zawistnych, że możemy wziąć każdego prola z ulicy z łapanki i cię