Aktywne Wpisy
Miguelos +66
Jedna z autorek książki o przegrywach która ma pojawić się 6 września jak widać chwali się posiadaniem broni czarnoprochowej. W połączeniu z jej nienawiścią do przegrywów staje się jasnym, że to niebezpieczna osoba.
To jest ta słynna "empatia" p0lek XD
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa
To jest ta słynna "empatia" p0lek XD
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa
Najbardziej polecono mi szlifierkę do zdarcia farby z poręczy balkonowej. Dam sobie z tym radę, jeśli dotąd nie używałem szlifierki? O czym powinien wiedzieć/pamiętać?
To ze zdjęcia da radę?
#remontujzwykopem #budownictwo #budujzwykopem #remont
To ze zdjęcia da radę?
#remontujzwykopem #budownictwo #budujzwykopem #remont
Mirki postanowiłem w końcu naprawić zbity ekran w swoim starym flagowcu LG G2: zakupiłem sam digitizer ponieważ ekran wszystko wyświetlał nie bylo tylko reakcji na dotyk.
Niestety przy próbie rozwarstwienia digitizera od ekranu odszedł on ale z tą ciemną warstwą, jestem laikiem i chyba nie powinno tak być.
Rozumiem ze juz taki LCD jest do smieci i musze kupic nowy zintegrowany wraz z digitizerem, ale mam pytanie co sie stanie jeśli bym połączył nowy digitizer do takiego ekranu LCD bez tej ciemnej warstwy? Czy wyswietlal by obraz tylko byłby jakis wyblakły lub w jakis inny sposob uposledzony?
#elektronika #pytaniedoeksperta #telefony #serwisgsm #smartfon
Rozdzielales to w warunkach domowych, bez sprzetu? Kupiles cienki drut wolframowy czy grzales na maksa opalarką.. nigdy nie probowalem takiej operacji i zawsze wymienialem komplet. Jedynie stare/tanie smartfony mialy dotyki klejone tylko po obwodzie zamiast na