Aktywne Wpisy
Kagernak +1491
Tu plusy dają ci, którzy szanują Joe Bidena, uważają, że był dobrym prezydentem, mądrze kierował Ameryką, wyznaczył prawidłowo kierunek na przyszłość i świetnie sie sprawdził w kwestii wojny Ukrainy z Rosją. Dobre zakończenie kariery, ale szkoda, że nie dostał szansy 20 lat temu, tylko tak późno.
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#polityka #wybory #usa #biden #rosja #wojna #ukraina #ameryka #joebiden
#wroclaw #przegryw #ukraina
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
Życie we Wrocławiu stało się nie do zniesienia. Więcej ukrów niż Polaków. Poważnie, idąc ulicą częściej mijam ukra niż Polaka.
W nocy nie idzie spać przy otwartym oknie bo oczywiście pijane/naćpane ukry drą mordą i bawią się w najlepsze. Powaga, już dawno nie słyszałem polszczyzny.
Zamawiasz
#raportzpanstwasrodka
" >Skad Machlajowi, Gapie i Pucinowi wzielo sie to ze ktos im czegos zazdrosci? Ze sa takimi szczesciarzami ktorzy zyja w Kambo Raju, nie placa podatkow, maja wywalone na ZUS, Sanepid i moga lezec pod palma caly rok. < "
oni nadal myślą, że Boga za nogi złapali, i tylko oni byli/są szczęśliwcami, którzy nieco dalej niż granica swojego województwa wyjechali. ( ͡° ͜ʖ ͡
Jutro poznamy bajeczkę, którą zapuści Łysy, a jak zbierze mu się na szczerość, to może poznamy losy skutera.
Na bank spieniężył na poczet zapłaty statystom.
Co do oszustw, czytałem 06.08.2022 o godzinie 23:05 na serwisie patronite pod wizytówką jest coś takiego jak zakładka ryzyko.
Poza tym gdzie oni oszukują? Darowizna jest dobrowolna, nie jest ona objęta umową prawną, żeby byli do czegoś zobowiązani.
Wspieram finansowo Ukrainę, durnymi komentarzami Ukrainy nie wspierasz.
Nie wpłacam, ale też nie wymyślam teorii o burdelu i różnych dziwnych fantazji.
@Nightshift_: do tego ta kwota donejtów nieosiągalna xD Normalnie bogactwo w opór i nikt tutaj tyle nie ma nawet dniówki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla mnie udawanie bogacza/krezusa, a potem sam fakt żebrania na cokolwiek kwot rzędu 30000zł na biznes albo 5000zł na bilet do Polski to jest bieda, a nie bogactwo (nie każdy dobrze zarabia, ale wtedy normalny człowiek z RiGZem nie żebrze tylko
A skoro ciebie boli tyłek, twój problem.