Aktywne Wpisy

Tynka02 +131
Ej a może skoro już wyciągamy brudy historyczne to przypomnimy sobie o mordercy burym (tym od mordowania Polaków a nawet dzieci z okolic Białegostoku) czy też o wielkiej idolce narodowców tzw. Ince co jest słynna z tego że uciekła z domu luzować szparę i napadać na okolicznych rolników razem z mniej znanym bandytą.
Największym żartem w tym wszystkim jest to że okolice Białostocczyzny usiane są grobami partyzantów ginącymi z rąk Niemców jak
Największym żartem w tym wszystkim jest to że okolice Białostocczyzny usiane są grobami partyzantów ginącymi z rąk Niemców jak

TormentedSoul +15
Każdy z Was był lepiej ubrany na maturę, niż Żeleński na odebranie najwyższego polskiego odznaczenia. Dlaczego on tak uwielbia okazywać brak szacunku innym? To nowy "standard" w dyplomacji?
Głowa państwa w którym jest wojna ma chodzić w brudnym dresie a na przykład państwa, w którym jest powódź w kaloszach i szortach?
#ukraina
Głowa państwa w którym jest wojna ma chodzić w brudnym dresie a na przykład państwa, w którym jest powódź w kaloszach i szortach?
#ukraina

takie CV styknie jak szukam pierwszej pracy w IT? Coś do zmiany / wywalenia / dodania?
napewno nie wrzucałbym też info o skateboardingu albo siłowni w tej sekcji a raczej gdzieś pod koniec - rekruter patrząc na CV musi przejść wzrokiem do środkowej/ostatniej sekcji żeby znaleźć najpotrzebniejsze informacje, więc edukacje też dałbym dalej niż
Zrób to ładniej, żeby przeszło filtracjcę żeńskiej cipy. That's all, see you next time.
About Us
dałbym typowe bzdety o tym jak lubisz się uczyć i jaki jesteś profesjonalny a prywatne zainteresowania dałbym w osobnej sekcji na samym dolewracając do pasków to moja różowa ma takie cv i generalnie nie było jeszcze takiej sytuacji, że coś było nie halo - wręcz przeciwnie
@stefan_pmp: Jeszcze dopisz że zapewne będzie upalony 24/7
Jak dla mnie jest ok - w sensie jak każde inne, to co potrzebuję znajduję na nim szybko, nigdy nie byłem człowiekiem od wyglądu.
zadnego #!$%@? zdjecia w CV programisty ludzie XDD
@OlekAleksander:
@RedveKoronny: miej litość dla odbiorcy :-)
Powiem szczerze, jak będę ciekawy tego co robisz to cię o to zapytam.
Jak będę ciekawy jak coś rozwiazałeś też cię zapytam.
Dla mnie z CV potrzeba:
- jak często zmieniasz robotę (ty jesteś świeżak)
- w jakiej domenie robiłeś (ty jesteś świeżak)
- jakie technologie ostatnio ogarniałeś i na jakim poziomie
- na jakim poziomie aktualna firma cię trzyma (ale