Wpis z mikrobloga

Tak szczerze to nitro zasługuje na takiego bana jak rafonix na ryj za to co #!$%@?ł, teraz karma wróciła w postaci Muranskiego bo nie oszukujemy się żarty żartami, ale ta jego postać wpisuje się idealnie w mowę nienawiści, ban na YT to dla niego jednoznaczne z końcem kariery i darmowej kasy. Ciekawe jak by się ogarnął wracając do normalnego życia gdzie każdą złotówkę musiał by zarobić w dużo trudniejszy sposób, Sandra raczej ma wymagania finansowe duże, żeby z nim siedzieć.
#famemma
  • 9
@Exduble: Oczywiście, że tak. Masz rację. Tylko, że widzisz moim zdaniem na przykład twierdzenie iż Murańscy są jego karmą jest naprawdę ogromnym nadużyciem bo karą dla kogoś mogą być konsekwencje jego czynów nie jacyś odlepieńcy kolejni. Poza tym myślę, że gdyby teraz spadł z rowerka to dalej jest na tyle duży i zakorzeniony w polskim internecie, że mógłby działać podpisując swoich influencerów na przykład mówiąc im co mają robić.
@chester-bukacinski: po pierwsze ja mu nie chce #!$%@? życia, tylko rozmawiamy, że takie zachowanie prowadzi do bana na YT na własne życzenie i nie chodzi o to że bd musiał jak ja bo nie wiesz jak ja mam, tylko jak zniesie taki spadek, wiesz ludzie czasami rozmawiają, a na przyszłość czytaj ze zrozumieniem, a jeżeli wiesz że jesteś w tym słaby to po prostu przeczytaj tekst z 3 razy, bo niestety