#smartfon Mirki na co zmienic p30pro? S22+ czy może s22? Jak wygląda porownanie zdjęć? Miał ktoś okazje na żywo porownywac te telefony? S22 mam za 30euro na miesiąc, s22plus za 35euro a s22ultra za 40euro. I zastanawiam się czy dopłacić do s22ultra , czy aż taka różnica w zdjęciach?
Na minus: różnica w wadze urządzenia, w działaniu na baterii (nie ma tragedii, ale o podładowaniu w czasie intensywnego dnia trzeba pomyslec), w gestach (łapią gorzej, może aktualizacje pomogą).
Na plus: s pen (tego szukałem), wielkość i jakość ekranu, aktualizacje.
Nie testowałem aparatu.
Byłem bardzo zadowolony z p30 pro, ale umierał po trzech latach. Po rozszerzonej gwarancji (trzy naprawy) zginął na braku dual sim, mikrofonu, jasności ekranu, braku
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością. Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Na minus: różnica w wadze urządzenia, w działaniu na baterii (nie ma tragedii, ale o podładowaniu w czasie intensywnego dnia trzeba pomyslec), w gestach (łapią gorzej, może aktualizacje pomogą).
Na plus: s pen (tego szukałem), wielkość i jakość ekranu, aktualizacje.
Nie testowałem aparatu.
Byłem bardzo zadowolony z p30 pro, ale umierał po trzech latach. Po rozszerzonej gwarancji (trzy naprawy) zginął na braku dual sim, mikrofonu, jasności ekranu, braku