Aktywne Wpisy
calban +980
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +552
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
A tutaj coś bardziej normalnego, chociaż znając jakość i tak podle składniki:
W rzeczywistości jest tak:
-obwodnica ma powstać do 2030, nie dotknie miasta bo będzie iść lasami
-remontu linii kolejowej nie ma i nie będzie bo jest w świetnym stanie
-most kolejowy na odrze od strony
Właśnie jego oficjalna argumentacja coś mi nie leżała, bo organizować w zupełnie nowym miejscu bez infrastruktury festiwal, zamiast tam gdzie wszystko działa i dogaduje się z władzami to głupota. Argument o mieszkańcach raczej jest słaby, bo że strony mieszkańców zawsze się spotykałem z pozytywnym odbiorem (nawet starsze babcie jak przyjeżdżaliśmy dużo wcześniej, to krzyczały w Lidlu ze witają i nie mogły się doczekać xD).
@Staraagrafka: no ja jutro jadę zobaczyć jak to wygląda, żeby wyrobić sobie opinię, nie chcę się negatywnie nastawiać, ale Twoje argumenty martwią mnie odkąd dowiedziałem się o lokalizacji. Na razie trudno mi się pogodzić, że straciliśmy fajny festiwal, więc daję mu szansę