Wpis z mikrobloga

@Savvv: Tylko wiesz, dzieciaki są okrutne. To, że im się podoba, to nie znaczy, że nie będą z niego się śmiać. Widziałem, że latał tu filmik jak Nitro stał za Sandrą i udawał, że ją rucha. Myślisz, że dzieciaki tego nie podłapią i nie będą mówić coś typu, że widzieli jak jego rodzicie uprawiali seks itp. Albo jak znów Nitro przegra jakąś walkę na Famemma w tragicznym stylu?

Przypomnij sobie
  • Odpowiedz
@Mikstolar: Chlopowi nic sie nie da przetlumaczyc. Jest zapatrzony w mleko.

Nawet go tyrac beda, bo jest bananowym dzieckiem, a jego "ojciec" to NAWET NIE WIEM JAKEIGO SLOWA UZYC XD. W dodatku tez moga podlapac to, ze jego MADKE mlekowy team klepie po dupsku XD
  • Odpowiedz
  • 0
@CezaryKlementowicz czemu niby jestem zapatrzony? Bo używam argumentów których nie rozumiesz? Wgl beka z ludzi twojego pokroju, jak nie wiecie co powiedziec to "no, #!$%@? mu jeszcze", "fanboj, zapatrzony w idola".
@Mikstolar mam inne zdanie, ale możesz mieć rację. Ogólnie to byłaby beka z tydzień lub dwa z nitro aka najlepszy kickboxer w Polsce. Z reszty raczej nie.
  • Odpowiedz
@KingaM: Nie wiem, bo nie oglądałem żadnego filmiku z jego udziałem, ani nie oglądam Nitra i bazuje tylko na tym, co widzę na famemma i wydaję mi się, że Nitro nie wie jak się zachować, jak ktoś go tyra w "prawdziwym życiu". Po za tym, nawet największemu kozakowi może w końcu psycha siąść, tym bardziej, że to dziecko
  • Odpowiedz
@Mikstolar ,,nie wie jak się zachować jak go ktoś tyra w prawdziwym życiu" czyli co? Miał się przekrzykiwać z tymi dzbanami muranami? Bo inaczej się z nimi niestety nie da
  • Odpowiedz
Moim zdaniem będzie miał chłopak dobrze w życiu, to nie lata 90 że #!$%@?ło się ludzi za to że mają kasę, teraz nie dość że będzie miał za kilka lat (nie wiem ile ma, z 7?) chętne Julki mające nadzieję że zostaną influ jak mu popuszczą to ogólnie będzie tym popularnym, a co za tym idzie lubianym. A jak wdał się w ojca to jeszcze będzie niszczył życie dzieciakom którzy będą chcieli
  • Odpowiedz
Przypomnij sobie jak chodziłeś do szkoły i czy twoi rówieśnicy mieliby z tego bekę

@Mikstolar: chodziłeś kiedyś do szkoły z synem celebryty/aktora/innejsławnejosoby? Wszyscy będą mu lizać jaja żeby tylko im coś skapnęło z lepszego świata.
  • Odpowiedz
@dwarfguard wątpię, od małego kasy jak lodu, popularność, szybciej będzie młodym chamem pewnym siebie niż obrazem typowego przegrywa. Poczytaj trochę #przegryw i zobacz z czego najczęściej się bierze takie #!$%@?, z biedy, braku wychowania i dobrego kontaktu z rodzicami itp. Bardzo rzadko jest tak że ktoś zaczyna być gnębiony bez powodu (powód może być mega idiotyczny jak choćby tańsze ubrania, dzieciakom to wystarczy)
  • Odpowiedz