Wpis z mikrobloga

Jak poprawnie tagowac wszystko co zwiazane z pilka nozna?

1. Do kazdego info o tym sporcie dajesz tag #pilkanozna
2. Potem dodajesz tag klubu np #gianaerminio
3. Potem EWENTUALNIE dodatek np. #raportzdrowotny lub #plotkitransferowe lub #wyniki

Nie uprzykszajcie zycia normalnym osoba ktorzy musza dac na czarna liste KAZDY KLUB KTORY ISTNIEJE NA SWIECIE nawet trzecie ligi Wloskie czy Brazylisjkie
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pieczony_szczur_z_ogniska: przejrzałem sobie z ciekawości profil i sam czasem piszesz na tagu #kononowicz nie dodając tagu #patostreamy. Czemu mam każdego jednego patostremera wrzucać na czarną, nie uprzykrzaj życia normalnym osobom (co brzmi szczególnie zabawnie w kontekście osoby oglądającej patostreamy i jednocześnie nazywającej coś "sportem dla psów").
  • Odpowiedz
@Cinkito: Patostreamy to masz kilkanascie tagow. Z pilka nozna jest inny problem. Kazde miasto a nawet wies posiada jakis klub pilkarski. Sa ich wiec w samej skali kraju SETKI a globalnie TYSIACE. Czarna lista ma okreslana pojemnosci i nie pomiesci DOSLOWNIE KAZDEGO KLUBU KAZDEJ LIGI NA SWIECIE lacznie z trzecioligowymi z Azji czy Ameryki Srodkowej.
  • Odpowiedz
@Cinkito: A co do Kononowicza gdyby to by byly patostreamy to YouTube dawno zamknal by im kanal tak jak zamykal Magicalom, Proboszczom i innym. Znasz sie lepiej niz najwieksza platforma streamingowa na swiecie? To im zglos to zaniedbanie. Moze nie zauwazyli przez lata ze pozwalaja lamac swoj wlasny regulamin?
  • Odpowiedz
Patostreamy to masz kilkanascie tagow.

@pieczony_szczur_z_ogniska: ehe, patostremay + patowalki + inne patogówno. Co się pojawia nowe to gorące zasrane po jakichś patogalach i zawsze są apele żeby zrobić jeden wspólny tag dla tego gówna, i co? No póki co nic.

Z pilka nozna jest inny problem. Kazde miasto a nawet wies posiada jakis klub pilkarski. Sa ich wiec w samej skali kraju SETKI a globalnie TYSIACE. Czarna lista ma okreslana pojemnosci i nie pomiesci DOSLOWNIE KAZDEGO KLUBU KAZDEJ LIGI NA SWIECIE lacznie z trzecioligowymi z Azji czy Ameryki
  • Odpowiedz
ehe, patostremay + patowalki + inne patogówno. Co się pojawia nowe to gorące zasrane po jakichś patogalach i zawsze są apele żeby zrobić jeden wspólny tag dla tego gówna, i co? No póki co nic.

@Cinkito: No i wlasnie o tym jest moj post. Dokladnie o tym. Przeczytaj jeszcze raz to co napisales i zastanow sie czy mozesz zmienic to miesjce na lepsze i jakos to poprawic. Na przyklad tagujac
  • Odpowiedz
No i wlasnie o tym jest moj post. Dokladnie o tym. Przeczytaj jeszcze raz to co napisales i zastanow sie czy mozesz zmienic to miesjce na lepsze i jakos to poprawic. Na przyklad tagujac kazda rzecz zwiazany z pilka nozna tagiem #pilkanozna. Pokaz ze jestes lepszy od plebsu.

@pieczony_szczur_z_ogniska: a Ty możesz tagować patostreamy jako patostreamy? Ja osobiście piłkę nożną taguję zawsze.

Caly czas, regularnie o tym jest moj post. Jakies gol gify, jakies transfery, jakies skandale. Co chwila cos do dodania na
  • Odpowiedz
Ja osobiście piłkę nożną taguję zawsze.

@Cinkito: No to o co My sie tutaj klocimy? W takim razie nic do Ciebie nie mam. Jestes wporzo w takim razie. O to mi chodzilo.

świetne porównanie. Sport uprawiany od setek

@Cinkito: Mordowanie, kradzieze, s--s homoseksualny tez sie od setek lat praktykuje wsrod niektorych a nieoznacza to ze to jest dobre i ze tak powinno sie robic
  • Odpowiedz
No to co jak Ci powiem ze podczas Japonskiej okupacji Chin 1936-45 sportem bylo wtedy scinanie glow Chinczykow mieczem na czas? Tak, to byl sport wtedy dla nich.

@pieczony_szczur_z_ogniska: To nadal zapytam czy jesteś normalny. W piłce nożnej nikt nikomu głowy nie ścina, biegają za piłką z tego co wiem i z tego co widziałem na x-setkach meczy, które oglądałem.
  • Odpowiedz
@Cinkito: Bo wcale w B klasie nie bije sie czasem sedziow ktorzy musza uciekac w obawie o wlasne zycie. Wcale kibice pilkarscy nie potrafia pobic do kalectwa kogos tylko za to za kibicuje innej druzynie. Nie zabijaja sie? Masz tutaj trzyminutowy filmik i przestan klamac. W pilce noznej zdarzaja sie morderstwa i to nie jeden raz.
pieczonyszczurz_ogniska - @Cinkito: Bo wcale w B klasie nie bije sie czasem sedziow k...
  • Odpowiedz
@pieczony_szczur_z_ogniska: mówisz o sporcie uprawnianym na świecie przez miliony ludzi, a oglądanym zapewne przez setki milionów. Wśród tak ogromnej grupy będą się zdarzały jakieś negatywnej sytuacje, ale nijak się to ma do sportu jako całości. Znowu szukasz jakichś argumentów z d--y. Najpierw zacząłeś od tego, że klubów są tysiące, bo każde małe miasto ma swój klub. Wpisy dotyczące trzecioligowych klubów z Ameryki Południowej na wykopie po prostu nie istnieją, albo
  • Odpowiedz