@kaczoki: No ja jestem zniesmaczony, gra przedstawia zbyt wyidealizowane sylwetki niektórych postaci przez które niektórym grającym może obniżyć się samoocena i pewność siebie. Tak rozseksualizowane postacie nie powinny występować w popkulturze.
@Smartek: Jestem po 3 akcie i na tą chwilę znajomość 1 i 2 nie jest potrzebna. Gra jest gigantyczna i w każdym możliwym aspekcie lepsza i większa od 2 a co dopiero 1. 30 godzin spędziłem robiąc side questy na pierwszym obszarze gry który mocniej otwiera się na gracza, przede mną około 15 razy tyle świata do zwiedzania no i fabułka. Jedyny minus jaki zauważyłem - gra od razu po
@antb47: Sam nie korzystałem ale podobno pokazuje najkrótszą drogę i dodatkowo jest autorun pod lewą gałką więc jak ktoś nie lubi eksplorować to może iść od questa do questa po sznurku.
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
Komentarz usunięty przez autora