Wpis z mikrobloga

@MaxiimumR: babcia wmówiła sobie historyjkę, że kręci się obok mnie jakiś różowy pasek. Mimo że nie jest dość ładny, jest za to mądry. Nie wiem, jak ona to wymyśliła, naprawdę
  • Odpowiedz
@MaxiimumR:

Nothing tops the Jolly Rancher story.

Steve and his girlfriend Samantha went off to college in August. She went to Florida State, he went to Penn. So, she decides to fly to PA to visit him. He was really happy to see her so he decided to give her some oral
  • Odpowiedz
@MaxiimumR: (#)

Dawno, dawno temu żył sobie król, który miał bardzo smutnego rumaka... Ogłosił więc, że kto rozweseli jego konia - otrzyma pół królestwa. Próbowało wielu -bezskutecznie.W końcu na dworze pojawił się bledzioch , który obiecał królowi, że rozweseli konia. Rzeczywiście podszedł do rumaka, szepnął coś na ucho i koń parsknął śmiechem, aż tarzał się po ziemi.

bledzioch odszedł z nagrodą. Ale król już nie mógł wytrzymać z wiecznie chichotającym
  • Odpowiedz
@MaxiimumR: To jest naprawdę urzekająca historia. Na tyle urzekająca, że mogę Ci ją zaraz przetłumaczyć, jeśli w ciągu najbliższych 10 minut zamierzasz jeszcze być na Mirko.
  • Odpowiedz