Wpis z mikrobloga

@Baciar93: rogal wyższy lvl ogarnięty w c--j nawet jak ma jazdy na trackach przeciwieństwo typowego seby z bloku ale ciagle ma ten uliczny sznyt może się wypalił i olał temat na razie chociaż mógłby odcinać kupony to mu nie zalezy
  • Odpowiedz
@foenem widziałem jakies trzy, cztery miesiące temu jak wrzucił na insta zdjęcie jak się pociął. Długo to zdjęcie nie posiedzialo. Jest zajebistym ulicznym poetą ale w głowie b----l. Zresztą siedział już w psychiatryku przez d---i
  • Odpowiedz
@Baciar93: Szukam i nie ma nigdzie nic o tym ze wrzucił zdjecie gdzie się pociął
@krokeuszek: ja myśle ze kiedyś wróci mu zajawka a może nawet ciagle jest i w szufladzie trzyma jakieś teksty, może przerosło go bycie znanym raperem w mainstreamie
  • Odpowiedz
@foenem bo to zdjęcie szybko zostało s---------e. Kolo 6 rano je widziałem jak sralem przed robotą. Nie wiem ile było na insta. Od pół godziny do godziny max . To pora o której ci co szukają sensacji śpią a pozostali przewijają na szybko insta czy fejsa bo się do roboty spieszą
  • Odpowiedz
@krokeuszek: No te ostatnie tracki to widać ze poschizowany od mocnego ciągu z władem z reszta pewnie nie pierwszego, pozostaje mieć nadzieje ze się ogarnie i odbije od tego na dobre i będzie mógł pisać na trzeźwo teksty
  • Odpowiedz