Aktywne Wpisy
Wrrronika +26
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
co to jest
co to jest
- kłasą 15.7% (20)
- kruasant 16.5% (21)
- kroasant 17.3% (22)
- słodka bułka drożdżówka 40.2% (51)
- ksą 10.2% (13)
I myśle że to wideo powinno zamknąć mordy tym wszystkim którzy piszą dlaczego mamy im pomagać.
#rosja #ukraina #wojna
@BekaZWykopuZeHoho: Takie śmiecie nie podlegają żadnym konwencjom i nie mam tutaj na myśli samosądu.
@BekaZWykopuZeHoho: Nie. Powinni zachować się lepiej, jak cywilizowani ludzie. To w ich interesie.
Można zrobić wyjątek.
Odwet i zbrodnia to czysta głupota i będzie tylko nakręcała kolejnych świrów po stronie rosysjkiej do
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Naiwny jesteś. "Wypadki" się zdarzają...( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚.
@pocomilogin: Byłby to straszny błąd. Tych gnojów trzeba skatować ale potem spalić zwłoki tak by nie było śladu po tym. Mimo, że te zwierzęta nie zasługują na jakiekolwiek cywilizowane traktowanie to dla PRu mającego wpływ na zbrojenie Ukrainy taka zemsta nie powinna nigdy wyjść na światło dzienne.
Masz poprawiłem.
@BekaZWykopuZeHoho: a kto powiedział, że nie mają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Osądzenie z dowodami i skazanie na pluton egzekucyjny też jest w miarę opcją neutralną.
Najlepsza byłaby opcja, aby zbrodniarz musiał dożywotnio pracować na rzecz ofiar i żyć na poziomie porównywalnym do 3. percentyla