Wpis z mikrobloga

Z racji, że dzisiaj udało się osiągnąć cel jakim było kupno i rodzice na następny sezon są zabezpieczeni podrzucam kilka tipów które na podstawie własnych doświadczeń fedrując od początku maja (wtedy tag obserwowało 33 osoby) zdobyłem. Większość z tych informacji jest na tagu, ale może ktoś kto fedruje od niedawna nie wie.

- Jako przeglądarka najlepiej w moim wypadku sprawuje się MS EDGE i na niej właśnie kupiłem
- Próbowanie z wielu zakładek może (ale oczywiście nie musi) skończyć się banem (Request rejected) więc lepiej lecieć na pojedynczej.
- Ban nie oznacza, że już jesteście straceni. 16:16 miałem bana o 16:50 kupiłem. Trzeba poczekać z 3-5 minut i timeout schodzi i dalej można próbować
- Jeżeli ktoś poluje na Karlika workowanego lepiej celować w 750kg. Pojawia się z reguły kilka minut po palecie 100kg i z moich obserwacji wynika, że wolniej się wyprzedaje choć to zależy od sesji
- Nie ma sensu logować się dużo szybciej i czekać z odblokowanym HTMLem żeby dodać do koszyka, bo najprawdopodobniej skończy to się errorem 419. Kilka minut to max - zmarnowałem tak sporo czasu dodając do koszyka z strony otwartej 30-40 minut wcześniej.
- Unikać pieklorza bo ostatnio wcale się nie pojawia
- Szczęście to 90% sukcesu

A teraz niech ktoś mi powie gdzie wysłać deklarację CEEB ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pgg
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach