Aktywne Wpisy
Kasahara +187
Depresja trójboisty
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
W mojej małej miejscowości Ustronie Morskie od 3 tygodni nie ma mleka w Biedronce ani w Lidlu czy w Dino.
Dziś się pytałem babki z Lidla o co chodzi to powiedziała, że nie wie bo w ogóle do nich nie przyjeżdża.
Nie ważne czy pójdę o 0630 jak dziś czy o 1900 mleka i tak nie będzie.
#zakupy #polska #pytanie #lidl