Ostatnio na tagu #przegryw i #luszczyca znalazłem wpis jednego Mirasa, który bardzo szanowałem (tym bardziej, że sam się zmagam zarówno z jednym jak i drugim problemem). Wpisu już nie ma , najprawdopodobniej autor go usunął. Mirsas ten pisał tam, że piosenka zespołu Quiet Riot pod tytułem Cum On Feel The Noize bardzo wiele dla niego znaczy. W ramach podziękowania za poznanie nowej kapeli wrzucam jeszcze raz niniejszy teledysk (niestety jest on w wersji +18, więc trzeba być zalogowanym na You Tube). Z pozdrowieniami dla wszystkich dzielnych mirasków zmagających się z łuszczycą, atopowym zapaleniem skóry i innymi chorobami skórnymi. Quiet Riot - Cum On Feel The Noize #przegryw #przegrywpo30tce #luszczyca #pozdro
@CulturalEnrichmentIsNotNice: mi się ta piosenka kojarzy z GTA Vice City. Grałem to w późnej podstawówce, w okolicach 2003 i 2004 roku. Kilka lat temu wróciłem do tej gry i czasami ją włączałem, m.in. ze względu na fajną muzę.
@CulturalEnrichmentIsNotNice: usunęli mi komentarz bo napisałem że choroby skóry to scierwo xD. Przecież to chyba nawet nie jest przeklenstwo. Ale nie ma co się kłócić bo po ich stronie zawsze racja.
usunęli mi komentarz bo napisałem że choroby skóry to ścierwo xD. Przecież to chyba nawet nie jest przeklenstwo.
Naprzyjmowali na moderatorów gości ze wschodu. Polskiego taki nie panimaju ale brak kompetencji nie może być przeszkodą, więc copy->paste w google, klika tłumacz i takie efekty ¯\_(ツ)_/¯
@Dzyszla: @CulturalEnrichmentIsNotNice: tak to ja :D 7 Lipca miałem drugi zastrzyk biologii (pierwszy chyba był 7 Czerwca) Minęło już półtora miesiąca i muszę wrzucić zdjęcia, bo to co już było widoczne po pierwszym tygodniu to jest jakaś magia ヽ(☼ᨓ☼)ノ Teraz każdy kolejny zastrzyk co 12 tygodni
@MG42: No właśnie tak patrzę i robię wielkie oczy, o co usunęli. To chyba jakiś bot, bo aż mi się nie chce wierzyć, że łażą i patrzą na takie komentarze (a jak rumun zdjęcia wrzucał to wisiały tyle czasu i z pewnością pomimo wielu zgłoszeń...)
Quiet Riot - Cum On Feel The Noize
#przegryw #przegrywpo30tce #luszczyca #pozdro
Komentarz usunięty przez moderatora
Naprzyjmowali na moderatorów gości ze wschodu. Polskiego taki nie panimaju ale brak kompetencji nie może być przeszkodą, więc copy->paste w google, klika tłumacz i takie efekty ¯\_(ツ)_/¯
7 Lipca miałem drugi zastrzyk biologii (pierwszy chyba był 7 Czerwca)
Minęło już półtora miesiąca i muszę wrzucić zdjęcia, bo to co już było widoczne po pierwszym tygodniu to jest jakaś magia ヽ(☼ᨓ☼)ノ
Teraz każdy kolejny zastrzyk co 12 tygodni