Aktywne Wpisy

njay +157
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +74
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

źródło: comment_1658483471aIjrRRIoVWlw6ToyLzoYMx.jpg
Pobierzźródło: comment_1658483486ubRYet28f2SjmZrDaTBWPb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jak kiedyś miałem samsunga note 8 to dbałem jak o dziecko, etui spiegen za chyba 80 zł kupiłem żeby nic się nie stało. Poszedłem na balkon na papierosa, wysunął mi się z kieszeni i rozlał się wyświetlacz.
Mówili „palenie zabija”, nie wiedziałem, że telefony też ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja szkło założyłem tylko dlatego żeby się ekran nie rysował, na początku nosiłem bez ale po pierwszej rysce niewiadomo skąd zmądrzałem. A poza tym te szkła na 13 tak dobrze się układają, bez bombelków i krzywizn, nie wpływają w żaden sposób na użytkowanie