Zarezerwowałem "tak o" jak ogłosili i teraz w sumie nie mam po co tego wykupywać... Mam #xbox do grania przed TV, mam #nintendoswitch do indie i gier N, jak baardzo chcę pograć w AAA/rzeczy nie ze Switcha mobilnie, to odpalam telefon z Razer Kishi i gram z chmury. Myślałem te parę miesięcy temu, że będę chciał sobie to kupić i pograć, a teraz takie meh.
@Prophet1111: Myślę że wiele osób zrezygnuje. Rezerwowali gdy hype był gigantyczny ale po roku chęć zmalała, pojawiły się inne wydatki, kupili inną konsole...
@Prophet1111: tak czy siak, zawsze możesz kupić i sprzedać na Allegro za 1k więcej niż cena decka albo mi za 200 złotych więcej jeśli nie zależy Ci na hajsie, bo czeka mnie pewnie rok czekania
@Atreyu: sam mam mocnego PC i właśnie dlatego przesiadłem się ze switcha na SD, jeśli chodzi o mobilne granie i w końcu nie muszę kupować tych samych gier dużo drożej, albo po raz drugi (ʘ‿ʘ)
@MarchwiowySok: Ja tam na steamie nie mam zbytnio biblioteki zrobionej, a na Switchu mi się bardzo dobrze gra. Steam deck to straszna kobyła, nie chcę grać mobilnie na takim wielkim sprzęcie.
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
Myślałem te parę miesięcy temu, że będę chciał sobie to kupić i pograć, a teraz takie meh.
#pcmasterrace #steam #steamdeck
@Prophet1111: miałem podobnie i zrezygnowałem
Mocny piec do grania w domu, switch poza, nie widzę potrzeby decka
@Prophet1111: miałem podobnie i zrezygnowałem
Mocny piec do grania w domu, switch poza, nie widzę potrzeby decka
@Atreyu: Z ciekawości: a wtedy widziałeś jaki sens? Pytam serio
albo mi za 200 złotych więcej jeśli nie zależy Ci na hajsie, bo czeka mnie pewnie rok czekania
Zastanowię się:P Może jutro kupię i jak to zrobię, to dam znać
@Iliilllillilillili: Zainteresowany odkupem jak przyjdzie?