Wpis z mikrobloga

@rozowyslonikx: Prosty powód. Żadnemu już tam facetowi nie chce się wymyślać wyszukanych tekstów i tracić na to czas, skoro w 90% laski albo odpiszą jakby były komputerem albo w ogóle nie odpiszą, bo mają tyle konwersacji, że i tak ta wiadomość gdzieś zniknie w tłumie.

No chyba, że facet Ci się faktycznie podoba to wtedy nie ma żadnego znaczenia w jaki sposób rozpocznie rozmowę... i tak i tak mu odpiszesz.

Sens pisania wyszukanych wiadomości jest wtedy, gdy jesteście na podobnym poziomie atrakcyjności i istnieje szansa w ten sposób na wybicie się z tłumu ale bardzo ciężko to
  • Odpowiedz
@technojezus: Powiedz to ludziom, którzy szukają tam drugiej połówki od kilku lat i poza rozczarowaniami, wydaną kasą i straceniem czasu nie mają nic.

Ostatnio zauważyłem, że po probie zagadania z pytaniem laski odpisują "a to jakiś wywiad?". To jak my tą rozmowę w końcu mamy zacząć, żebyście były usatysfakcjonowane?
  • Odpowiedz
Powiedz to ludziom, którzy szukają tam drugiej połówki od kilku lat i poza rozczarowaniami, wydaną kasą i straceniem czasu nie mają nic.

@dzkeson: jak ktoś jest jakimś desperatem i robi rzeczy, jakie tutaj czasmi trafiają, to Ty się dziwisz, że ktoś sam jest nadal?

Hej/cześć, to normalne przywitanie i po tym normalny człowiek zaczyna konwersacje i już jakoś leci, a nie wy pajacujecie
  • Odpowiedz
@technojezus: Ja wiem jak wyglada tinder jak sie jest laską i ile desperatow i spermojadow tam jest. Dlatego to, ze tacy nikogo nie potrafia znalezc nikogo to mnie nie dziwi. Z drugiej jednak strony w tym natloku wiadomosci z propozycjami pokazu stopek giną normalni faceci, dlatego uwazam ze to nie jest dobra aplikacja to poznawania ludzi na dluzej
  • Odpowiedz
Ja wiem jak wyglada tinder jak sie jest laską i ile desperatow i spermojadow tam jest. Dlatego to, ze tacy nikogo nie potrafia znalezc nikogo to mnie nie dziwi. Z drugiej jednak strony w tym natloku wiadomosci z propozycjami pokazu stopek giną normalni faceci, dlatego uwazam ze to nie jest dobra aplikacja to poznawania ludzi na dluzej

@dzkeson: Normalny facet, czyli jaki? Taki co jedyne zdjęcia jakie ma to samojebki?
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: Bo ci którzy posiadają bardziej kreatywne podejście mają wysoką skuteczność i zazwyczaj w krótkim czasie znajdują partnerkę. Kwestia ułożenia gwiazd na niebie aby spotkać kogoś ciekawego...
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: a wy robocie tak samo, mam tindera i odpowiadam tyko na zaczepki i tam z waszej strony 90% to hej, albo usmieszek, pozostale, ze ladne mam oczy, bo mam, w #!$%@? odkrywcze :P
  • Odpowiedz