Wpis z mikrobloga

@NoJakNieJakTak JE Ekonom Wielki Następca jest bogaty, powinien więc użyć mocy JE Wolnego Rynku i kupić ów lokal, by szczególnie upokorzyć "lewackich oszołomów" właścicieli. Tymczasem okazuje się, że JE Doktura Salomona Mencela stać jedynie na jedną podróż do Poznania w całem roku. Szloma, czyżby twój geszeft podupadł? #pochowacpodprogiem
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@NoJakNieJakTak: ale z drugiej strony to tak:
- jesteś Memcenem - zgłaszasz wynajem, bo robisz spotkanie jako Memcen - lokal się zgadza wiedząc ze jesteś Memcenem
- dzień przed wydarzeniem odmawiają wynajmu bo jesteś Memcenem.

Sory, ale tak nie zachowuje się profesjonalne miejsce gdzie mozna wynająć
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak: memcela akurat j---ć ale w tym NTT to chyba jacyś z-----i są skoro najpierw wyrazili zgodę (co oni ślepi są czy co a jak nawet to powinni sobie sprawdzić kto wynajmuje skoro mogą mieć z tym problem) a później osrali rajtki i się wycofali. W ogóle oni 3-4 różne posty wrzucali o tym wycofaniu się i co chwilę kasowali, finalnie chyba zatrzymali się na "aleśmy go strollowali", nie nie
  • Odpowiedz
ale z drugiej strony to tak:

- jesteś Memcenem - zgłaszasz wynajem, bo robisz spotkanie jako Memcen - lokal się zgadza wiedząc ze jesteś Memcenem

- dzień przed wydarzeniem odmawiają wynajmu bo jesteś Memcenem.

Sory, ale tak nie zachowuje się profesjonalne miejsce gdzie mozna wynająć przestrzeń.

@
  • Odpowiedz
Skąd wiesz że mieli umowę bez kar?

@milymirek: bo jakby były kary, to by nie trzeba było płakać na Facebooku, a sam memcen przyznał już gdzieś, że umowa była ustna, więc c---a w niej zawarł, a nie warunki zerwania umowy xD
  • Odpowiedz
Gdyby właściciel odmówił wykonania usługi przed decyzją o jej realizacji to nie było by o czym mówić.

Ale wszystko jasno wskazuję, że ten zgodził się na jej realizację a grubo po fakcie co zrobił się z tego wycofał.

@xDawidMx: gdybym umówił się z Tobą na wykonanie usługi, a dzień przed terminem jej realizacji pobił Ci matkę/siostrę/córkę to oczywiście ważniejsze jest dotrzymywanie umów? XD

Poznań za mocno skrecił
  • Odpowiedz
sam memcen przyznał już gdzieś, że umowa była ustna, więc c---a w niej zawarł, a nie warunki zerwania umowy xD

@malinq: Ok.
Ja zakładam, że mogli nawet na karę się zgodzić, byle zrobić trolla. Ale wygląda że tak daleko to nie poszło.
  • Odpowiedz
@malinq: To chyba normalne że się większość umów zawiera bez kar za złamanie bo ma się zaufanie do ludzi ale widać że neuropki to jednak nie są godni żadnego zaufania.
  • Odpowiedz
@bastek66: chłopie jakbym w jakiejkolwiek umowie z podwykonawca, nie zawarł warunków zerwania współpracy i kar umownych to by mnie szef za jaja powiesił XD

I masz chyba problem z dychotomia myślenia, skoro nazywasz mnie neuropkiem XD
  • Odpowiedz