Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +15
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Sl_w_k_1 +83
Goście przylecieli z Indii na zawody łazików marsjańskich w #krakow
Niestety nie udało im się wystartować.
W sensie uruchomić maszyny.
Stałem koło nich z półgodziny.
I powiem wam że jak na gości którzy musieli przylecieć z drugiego końca świata zachowywali się bardzo spokojnie.
Niestety nie udało im się wystartować.
W sensie uruchomić maszyny.
Stałem koło nich z półgodziny.
I powiem wam że jak na gości którzy musieli przylecieć z drugiego końca świata zachowywali się bardzo spokojnie.
#bekazkonfederacji #konfederacja #bekazprawakow #mentzen #korwin #poznan #polityka #neuropa #4konserwy
następne p--o z memcenem będzie w kiblu na hiphop kempie xD
@NoJakNieJakTak: no i wszystko do siebie pasuje
- jesteś Memcenem - zgłaszasz wynajem, bo robisz spotkanie jako Memcen - lokal się zgadza wiedząc ze jesteś Memcenem
- dzień przed wydarzeniem odmawiają wynajmu bo jesteś Memcenem.
Sory, ale tak nie zachowuje się profesjonalne miejsce gdzie mozna wynająć
Oprócz mister Betona to jeszcze apolityczna uczelnia UAM, która chce wywalać za używanie zlych zaimków xD
@
@xDawidMx: Słabe. Mam nadzieję że spłacą karę umowną co do złotówki.
@malinq: Skąd wiesz że mieli umowę bez kar?
@milymirek: bo jakby były kary, to by nie trzeba było płakać na Facebooku, a sam memcen przyznał już gdzieś, że umowa była ustna, więc c---a w niej zawarł, a nie warunki zerwania umowy xD
@xDawidMx: gdybym umówił się z Tobą na wykonanie usługi, a dzień przed terminem jej realizacji pobił Ci matkę/siostrę/córkę to oczywiście ważniejsze jest dotrzymywanie umów? XD
@malinq: Ok.
Ja zakładam, że mogli nawet na karę się zgodzić, byle zrobić trolla. Ale wygląda że tak daleko to nie poszło.
I masz chyba problem z dychotomia myślenia, skoro nazywasz mnie neuropkiem XD