Wpis z mikrobloga

Właśnie tak będąc dziś w galerii by zrobić zapasy jedzenia do piwnicy (na #!$%@? niestety nie mają żadnych Glovo ani innych gównien żeby ci dowieźli plus do biedronki trzeba #!$%@?ć do miasta albo samochodem albo autobusem innej drogi nie ma) patrząc na małżeństwa z dziećmi itd. doszedłem do pewnej myśli którą teraz doszlifowałem że bycie zjebem, #!$%@? życiowym bierze się tylko i wyłącznie z naszej natury. Rzadko kiedy przychodzi to z czasem zazwyczaj to już jest od naszej maleńkości, odkąd pamiętamy nasze pierwsze wybryki. Chociaż przegrywa nie różni się tak naprawdę jakimś dużymi względami od niektórych ojców nawet młodych czasami zastanawiam się jakim cudem chłop wyglądający jak incel ma loszke itd. pewnie jest bogaty albo w #!$%@? dynamiczny, ani tak na prawdę nie czymś ograniczony z jakimś wygrywem. Więc z czego to wynika? Skąd w nas ta potrzeba #!$%@? się z społeczeństwa, introwertycznego nastawienia do życia czy też braku socjalizacji? Wydaję mi się że po prostu anon taki jak ja czy ty nie potrafi siebie skutecznie oszukiwać na temat swojego życia. Jak coś się #!$%@? to się #!$%@? przynajmniej w myślach się do tego przyznajesz. A oszukiwanie swoich myśli jak i innych osób to podstawa bycia zsocjalizowanym dynamiczniakiem. Przebojowi, z pełną pulą "przyjaciół" idą ciągle do przodu po trupach do celu nie zważając na to co zrobili źle a co dobrze, najwyżej tylko i wyłącznie usprawiedliwiają się w swoich oczach a nie realnie krytykują. Przecież większość tych wygrywow dynamicznych kończy jako Janusze. On pewnie wie że jeżdżenie do pracy gruzo passatem który ledwo jeździ, mieszkanie w bloku który jest wielkości kawalerki i wyprodukowanie dzieci to tak na prawdę jest #!$%@? warte, ale nie przyznaje się do tego bo przecież tak powinno być. Anon przynajmniej przyzna się że jest #!$%@?. Wszyscy tak na prawdę prowadzimy gówniane życie tylko mam wrażenie że niektórym brakło jakiejś zębatki do zamaskowania tego faktu i zostają później sami. Pewnie jeszcze kilku jest takich którzy chcieli by być w naturalnym środowisku specjalizacyjnym to przez to że nie potrafi oszukiwać rzeczywistości i nie urodził się bardziej dynamiczny to pozostaje w celibacie przegrywu.
#przegryw
Szynszek - Właśnie tak będąc dziś w galerii by zrobić zapasy jedzenia do piwnicy (na ...

źródło: comment_1658009741wTj1Rrv7RcYCuhkNtCmqIi.jpg

Pobierz