Aktywne Wpisy
stormi +84
czy ktos na wykopie ma ladniejsza dupe niz ja?
swisstak_ch +390
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
#pizza
I jak nie zapomnę to boki lekko smaruje oliwą..
Ostatni wypiek w piecyku bez modów
Składniki na ser wrzucasz po wypieczeniu pizzy?
Ogólnie nie mam takiego piecyka, ale czytałem kiedyś o nich i zniechecilem się. Żeby osiągnąć perfekcję trzeba modować. Pizza z piekarnika na kamieniu mi całkowicie wystarcza.
Powinieneś otagowac @doggaz też.
Według mnie najlepiej dać samo ciasto na 2-3 min a potem dołożyć składniki na 1-2min. A pieczenie to podobnie jak ktoś na górze napisał że trzeba wkładać na czerwonej grzałce wtedy pizza wychodzi ładna.