Aktywne Wpisy
Trzesidzida +69
mkarweta +312
Ponoć w Siemianowicach Śląskich pali się składowisko chemikaliów.
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Co mireczki sądzą? 2.0 245koni, brać czy nie brać? w cenie do 160k już ciężko chyba w salonie coś kupić, żeby miało trochę bagażnika i w miarę jeździło w tej cenie.
Komentarz usunięty przez autora
Jak dla mnie i z tego co widzę na drodze, to żeby mieć auto z większym przyspieszeniem, to już byś musiał w sportówkę inwestować i silniki na zasadzie 3.0 v6, czy 4.0. Ja mijam codziennie mijam praktycznie każdego i rzadko kiedy ktoś mnie wyprzedza. Jak włączam się do ruchu, czy po prostu startuje, to w większości zwykłe auta miejskie, czy
Widziałem raporty bmw 3 to te silniki 2.0 turbo 184 konie to nawet do 6 litrów schodzą w trasie. Aż mi głupio jeździć autem które tak dużo pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plus to ze i tak nie mozna ich zamowic
I30 jest stara platforma ktora juz nie broni sie przed konkurencji, szczególnie przy obecnych cenach. I30N base nie poleciłbym nikomu kto szuka hot hatcha ani szybkiego dupowozu. Baza to jest taki bardzo ułomny
Mówię to ja: gość z autem z sekcji super-uncool-db9section-level hyundaiem i30N. Już mnie męczy to tłumaczenie, że hyundaia to nie shitboxy sprzed 20 lat i ten hot hatch niczym nie odstaje konkurencji a pewnych aspektach ją przewyższa xD
@Celinka95: tzn za ile i z jakim silnikiem? Myślałem że g20 będzie droższa dużo, no chyba że masz 318i
G20 maja ten sam silnik od 318 do 330 tez (przy czym 330i ma nieco inny osprzęt, ale 318/320 to identyczny silnik tylko zduszony softem). Potencjał na chip to nawet to 260 km, sam póki co wrzuciłem boxa (bo gwarancja), wypluł mi na hamowni 195 km i 320 niuta, także przyjemnie sie
@wioslarz-umyslow: Turneo? xD
@MichasQGP: jak tyle tego jezdzi? Zrobiłem ostatnio 1200km po Polsce i nie widzialem ani jednej cupry leon.
@rraaddeekk: w tym roku raczej sie nie nastawiam ze odbiore
@Kordianyt: Tototy jak dla mnie są nudne, już bym nawet Skode wolał.
@Cobakel: 466cm to nie jest długie auto, teraz mam 465cm i jest ok.
@Mu_H: Jakos nie widze narzekania teraz,