Aktywne Wpisy

G06DbT +68
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +74
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Tylko no jakos taka niechec czulem bijac go, bo jednak rozumialem go i byl moja ulubiona postacia z dodatku
Niech mu ziemia, czy gdzie tam skonczyl lekka bedzie
Ja pierwszy raz ogrywalem wiedzmina, Skellige, Novigrad i wątek z Olgierdem mnie autentycznie zauroczyly, szkoda, ze to juz koniec, a do tego tak niesatysfakcjonujacy
@Glupiii: Grałem kilka lat temu i już zapomniałem szczegóły. Nie pamiętam dokładnie jego motywacji. Tylko czasem mi nie mów, bo będę grał drugi raz pod koniec roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)