Aktywne Wpisy
ComFort +7
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 73.6% (606)
- nie 26.4% (217)
eastbors +4
Wykopki już miały mokro w gaciach i nie mogły się doczekać tego płaczu "Juleczek" co to nie wytrzymają tego spotkania z radykalną prawdą wrzucaną przez prawicowe umysły! Co za #bekazlewactwa !
Potem, gdy Musk zaczął kręcić i próbować wydostać się z zawartej umowy, to nadal było klaskanie uszami - "Musk to świetny biznesmen, on tak po prostu negocjuje cenę!", "zobaczycie, zaraz Musk kupi Twittera za pół darmo i lewactwo się nauczy jak się robi biznes!".
Ba, wykopki już były nawet na tropie spisków mających pozbawić Muska możliwości zakupu!
A teraz już oficjalnie Musk wycofał się z kupna (a Twitter chce go pozwać za to do sądu) i nagle cisza... Gdzie te znaleziska z płomieniem? Halo, kto wam ukradł marzenia? #neuropa musi je za was wrzucać?
#gielda #usa #elonmusk #bekazprawakow #prawackalogika #urojeniaprawakoidalne
Już dawno SEC powinien dobrać mu się do d00py.
Patrząc na to co robi, uważam że ostatecznie przesadzi i skończy z wyrokiem w więzieniu. A na Tesli będę trzymał wiecznego szorta.
@rzep:
Komentarz usunięty przez moderatora
Łapie się na to krawędziowa młodzież i prawicowi troglodyci.
@Baron_Al_von_PuciPusia: Musk chciał kupić Twittera, narobił sobie sztucznego poparcia społecznego gdy stwierdził że robi to dla wolności słowa (mhm, akurat) próbując zmusić w ten sposób zarząd tego drugiego do zaakceptowania jego propozycji, rzucił dość kosmiczną cenę coby pokazać jaki to z niego nie jest bogol i kapytalysta, potem się okazało że generalnie pieniędzy na zakup Twittera nie ma i raczej nie będzie bo chciał to wszystko sfinansować z pożyczki "pod
Po prostu chciał spylić akcje w szczycie bańki, nawet jak miliard $ kary zapłaci to i tak się opyla. Beka z ludzi, którym wydaje się, że Elon Musk i Bill Gej naprawdę przejmują się
@rzep: nie ma to jak się samemu zaorać xD
Skrzętnie pominięto tez temat ze okazuje się ze postepowa ostoja odpowiedniej lewackiej wolności słowa to głównie boty xD
@yhbgrobdoivbvwamsv: to super mądrze z jego strony, że złożył zawyżoną ofertę xD