Aktywne Wpisy

MrMas +640
Zakazać trzymania psów powyżej 5 kg w blokach mieszkalnych i myślę że większość problemów z psiarzami i sfrustrowanymi psami się rozwiąże
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze

ZenujacaDoomerka +282
Żadna kobieta urodzona po 1993 nie umie gotować, znają tylko McDonald, ładowanie telefonu,"twerkowanie", biseksualizm, jedzenie ostrych chrupkow, kłamanie

#kononowicz
źródło: comment_1657295997z2snz5aFi1pEHUbXp5mxAz.jpg
PobierzTen człowiek jest w ogóle tak daremny i małomądry, że nawet porządnych fejków nie umie zrobić xD
Pismo "prawnicze" z hiperłączem i mową potoczną xD
Przelew z odszkodowaniem oznaczony jako "przelew wewnętrzny" i zamazaną kwotą, bo pewnie tam była symboliczna złotóweczka, a nie 50 tysięcy xD
@Midnight_Animal: to tego bez cenzury nie widziałem, ale ktoś na jego społeczności pisał, że w tym banku taki kolor mają przelewy wewnętrzne, między własnymi kontami więc xD
źródło: comment_1657296621HhhCvt0HvveI2N4DSDpCv4.jpg
Pobierz@Niewiedza_jest_blogoslawienstwem: xDDDD #!$%@? aż wlazłem żeby zobaczyć czy to prawda xD potężny pan informatyk