Aktywne Wpisy
card_man +22
W zasadzie to dziewczyna nie zrobiła nic złego, a wy robicie po niej pojazd na jaki sobie nie zasłużyła...
Grecja to jednak nie trzeci świat.
#anastazjazgrecji #afera #grecja
Grecja to jednak nie trzeci świat.
#anastazjazgrecji #afera #grecja
smutny_kojot +60
Ten jej chłopak to też jest jakaś #!$%@?. Nie wiem, co on sobie myślał. Jakbym ja usłyszał, że moja laska wpadła po pijaku na taki pomysł, to bym dawno był na miejscu i wypłacał liście wszystkim zainteresowanym, a ten nie wiem na co liczył. Że ciapak mu ją przywiezie, wniesie do pokoju i umyje z rzygów czy co? Za kobietę trzeba nieraz myśleć jak za małe dziecko. Baba pijana dupa sprzedana, to
Zadziwia mnie to tym bardziej, że zgłaszającym, który poczuł się obrażony według mnie mógłby być tylko i wyłącznie Adam Machaj. I tu pytanie do moderacji - jak osoba, która została permamentnie zbanowana za poważne łamanie regulaminu a nie za określenie w stylu "niebieski jak niebo" może poczuć się obrażona skoro po pierwsze:
-konsekwentnie deklaruje, że portalu wykop nie kojarzy,
-okazuje się, że kłamie bo nie dość, że kojarzy to łamie regulamin - multikonta,
-wychodzi na to , że nadal łamie regulamin skoro mając permamentnego bana nadal pisze i użala się z nowego konta podnosząc absurdalne kwestie w zakresie obrażania.
Czy to jest uczciwa, przejrzysta,wiarygodna i konsekwenta moderacja portalu?
Teraz info dla czytających tag. W konsekwencji praktyk Machaja najprawdopodobniej od przyszłego tygodnia do danych, które udaje się wyciągnąć najprawdopodobniej dorzucę pełny plik tekstowy z wszystkimi komentarzami do każdego nowego gniota (opcja dla tych, którzy nie mają ochoty nabijać Machajowi czasu oglądalności w momencie gdy czytają komentarze).
#raportzpanstwasrodka
@roo-bin: Chyba żartujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) "Nasz klient, nasz pan", bo nie widzę tego inaczej niż płatna usługa kasowania komentarzy na życzenie. A z tym żółtym kolorem to mi się wydawało, że chodzi o koszulkę.
A z tym nasz klient nasz pan to wszystko za tym przemawia
haha, bardziej obrazowo tego się nie dało ująć :D
Dostają tysiąc zgłoszeń na dzień to muszą szybko decydować, nie będą wchodzić w clue każdej dyskusji, tagu i problemu. I serio ich to nie interesuje, to tylko konta na portalu, dostaniesz ostrzeżenie i będziesz bardziej uważał, nawet jeśli dostałeś je przypadkowo lub z pomyłki.