Aktywne Wpisy

ataeB +105
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

robert5502 +504
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
źródło: Screenshot_2024-09-27-09-09-49-859
Pobierz

Zrobiłem kod w c++, który zwraca mi jsona z danymi. Chcę to przekazać do kodu w jakimś innym języku (nie wiem jeszcze jaki, ale chcę zrobić frontend w czymś innym niż c++).
Czy dobrym pomysłem jest zapisać tego jsona do pliku, i ten plik odczytać w kodzie w innym języku? Czy raczej debilizm?
Może dll jeśli to ma śmigać na jednej maszynie?
@RedveKoronny: C++ -> C# było bardzo łatwo, ale od lat siedzę w webdev (poniekąd), nie wiem jak to teraz wygląda.
@RedveKoronny: w programowaniu, szczegolnie podstawowym, a czesto nawet w bardziej zaawansowanym, zazwyczaj dobrze sie sprawdza zasada KISS (keep it simple stupid). Zapisanie jsona jako plik, i wczytanie go pozniej w innym programie jest prawdopodobnie najprostsza i najszybsza do przetestowania metoda, i od tego
Komentarz usunięty przez autora