Siema, chciałem sobie zamówić wodę toaletową taką jaka mi się niedawno skończyła i widzę na stronie producenta (oriflame) za 115 zł, Ceneo znalazło na notino za 100, a na allegro jest za 45 zł xd można zaufać allegro (4,87 w 95 ocenach) czy to jakaś lipa jest i brać tylko z oryginalnej strony? #perfumy #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
@depcioo jeżeli taka różnica na allegro to odpowiedź nasuwa się sama. Ale możesz zajrzeć na perfumehub, opinie o perfumeriach i zobaczyć czy jest tam w polecanych sklep allegro z którego chcesz kupić
@depcioo: nie widziałem jeszcze żeby ktoś podrabiał perfumy oriflame. Przecież to się nie opłaca. Zobacz kto to na tym allegro sprzedaje bo może po prostu pozbywa się jakichś resztek i wtedy cena może być atrakcyjna.
@depcioo: przedstawiciele/konsultanci tych firm mlm dostaja w gratisie swoje produkty za realizacje celow sprzedazowych. Dlatego sprzedaja je pozniej za pol ceny. Normalka.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
@bananiq dzięki Miras że napisałeś, bo już miałem to w koszyku na notino xdddd