Lajtów czyli transmisji na żywo nie ma odkąd zastraszony Krzysztof Kononowicz korzystając z nieobecności Jarosława A. będącego w komitywie z Sławomirem N. prosił widzów o wezwanie policji bo się bał m.in. wcześniej wymienionych. Ciekawe ile takich apelów nie trafia do widzów bo są wycinane z filmów, cenzura z "troski o Krzysztofa". Mam nadzieje, że googl zrobi z tym porządek i zbada te przypadki.
@William2290: @Gronostaj90: Poza kamerami jest ciągle propagowana relacja że bez nowaka i zalewskiego zaraz #!$%@?ą go do dps czy szpitala gdzie go sprzątną kawałkiem parówki tak jak z bratem bogusiem zrobili. Jeszcze dochodzi kwestia że uzależniaja grubasa od siebie tak aby nawet się nie mógł wysrać nie powiadamiając wcześniej opiekunów.
Afera kokokolowa była na ostatnim lajcie Fiodora, który potem zniknął ze Szkolnej.
@William2290: Wy czasem sobie za dużo do tej konkretnej akcji nie dopisujecie? Nie mówię, że ksiek jest za kulisami i w ogóle przecież słynna Ekipa Mlecznego Człowieka naprawdę się nim opiekuje (no może w głowie Ryśka tak jest xD), ale tutaj jest przykład typowego zachowanie fekalnego yeti. Jak coś mu
@michal-chmielarz: nie jest ubezwłasnowolniony, dopóki twierdzi że się boi swoich rzekomych opiekunów to tak jest. A brak lajtów da się z czymś połączyć, np. z takimi apelami konona, na żywo rudy może sobie czat i donejty cenzurować, ale wypowiedzi konona już nie, więc wniosek jest prosty. Mam nadzieje, że googl stanie na wysokości zadania i zrobi z tym porządek
@gzymspiwniczny: W sumie mógł wyleciec mi ten fakt z głowy.
@William2290: szczerze mówiąc, to moim zdaniem brakuje tu twardego dowodu. Ale jak tam go faktycznie zastraszają za kulisami, to prędzej czy później takowy wycieknie. No omówmy się, centrala i spółka nie są tytanami intelektu, do tego dokładając ichniejsze odklejenia i talent do podkładania siebie samego, to można się domyśleć, do czego to może doprowadzić.
Tak z ciekawości - w jaki sposób wykopki uznające niepodległość Kosowa, a nie uznający republik donbaskich to uzasadniają? #ukraina #pytanie #wojna #rosja
#kononowicz #patostreamy
Afera kokokolowa była na ostatnim lajcie Fiodora, który potem zniknął ze Szkolnej.
@William2290: Wy czasem sobie za dużo do tej konkretnej akcji nie dopisujecie? Nie mówię, że ksiek jest za kulisami i w ogóle przecież słynna Ekipa Mlecznego Człowieka naprawdę się nim opiekuje (no może w głowie Ryśka tak jest xD), ale tutaj jest przykład typowego zachowanie fekalnego yeti. Jak coś mu
Mam nadzieje, że googl stanie na wysokości zadania i zrobi z tym porządek
@William2290: szczerze mówiąc, to moim zdaniem brakuje tu twardego dowodu. Ale jak tam go faktycznie zastraszają za kulisami, to prędzej czy później takowy wycieknie. No omówmy się, centrala i spółka nie są tytanami intelektu, do tego dokładając ichniejsze odklejenia i talent do podkładania siebie samego, to można się domyśleć, do czego to może doprowadzić.
Co do braku lajtów, to zawsze