Wpis z mikrobloga

Lajtów czyli transmisji na żywo nie ma odkąd zastraszony Krzysztof Kononowicz korzystając z nieobecności Jarosława A. będącego w komitywie z Sławomirem N. prosił widzów o wezwanie policji bo się bał m.in. wcześniej wymienionych. Ciekawe ile takich apelów nie trafia do widzów bo są wycinane z filmów, cenzura z "troski o Krzysztofa". Mam nadzieje, że googl zrobi z tym porządek i zbada te przypadki.

#kononowicz #patostreamy
  • 8
@gzymspiwniczny:

wtedy nagralo się slynne gdzie jest kokokola

Afera kokokolowa była na ostatnim lajcie Fiodora, który potem zniknął ze Szkolnej.

@William2290: Wy czasem sobie za dużo do tej konkretnej akcji nie dopisujecie? Nie mówię, że ksiek jest za kulisami i w ogóle przecież słynna Ekipa Mlecznego Człowieka naprawdę się nim opiekuje (no może w głowie Ryśka tak jest xD), ale tutaj jest przykład typowego zachowanie fekalnego yeti. Jak coś mu
@michal-chmielarz: nie jest ubezwłasnowolniony, dopóki twierdzi że się boi swoich rzekomych opiekunów to tak jest. A brak lajtów da się z czymś połączyć, np. z takimi apelami konona, na żywo rudy może sobie czat i donejty cenzurować, ale wypowiedzi konona już nie, więc wniosek jest prosty.
Mam nadzieje, że googl stanie na wysokości zadania i zrobi z tym porządek
@gzymspiwniczny: W sumie mógł wyleciec mi ten fakt z głowy.

@William2290: szczerze mówiąc, to moim zdaniem brakuje tu twardego dowodu. Ale jak tam go faktycznie zastraszają za kulisami, to prędzej czy później takowy wycieknie. No omówmy się, centrala i spółka nie są tytanami intelektu, do tego dokładając ichniejsze odklejenia i talent do podkładania siebie samego, to można się domyśleć, do czego to może doprowadzić.

Co do braku lajtów, to zawsze