@janusz002: Kiedyś pojadę, ale nie w tym roku, generalnie widać, że władzy pali się dupa i próbują sankcje odbić na turystyce i indywidualnych przewozach przez granicę.
@janusz002: i tak miałem tam jechać w sierpniu, więc zajebista nowina.
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: @BezczelnyHusarz: Nie, nie zatrzymają mnie, to są takie bajeczki dla biedaków jak Wy. Białoruś pozwala na wjazd bo rozpaczliwie potrzebuje kasy. Takie regulacje już zrobili dla Litwy, z którą mają znacznie większą kosę.
@Pan_Nimbus: gówno zrobią, byłem dawno temu, nawet bagażu mi nikt nie sprawdzał na wjeździe, z resztą ruch bezwizowy już był na lotnisku w Mińsku jakiś czas temu a Grodno i okolice Polacy też od dawna mogą zwiedzać bez wizy
@Pan_Nimbus: no mi to nie przeszkadza,wystarczy że Łukaszenka przestanie #!$%@?ć z imigrantami i ładnie nas przeprosi,wtedy możemy mieć tak dobre stosunki jak przed 2020. @M4rcinS no i tak właśnie kończą się wszelakie sojusze z Rosją. Są usankcjonowani,będą cierpieć jeszcze bardziej niż Rosja i gówno z tego mają. Łukaszenka debil też skacze do Polaków a teraz chce wyciągać kasę.
#bialorus #wojna #ukraina #rosja
Komentarz usunięty przez autora
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: @BezczelnyHusarz: Nie, nie zatrzymają mnie, to są takie bajeczki dla biedaków jak Wy. Białoruś pozwala na wjazd bo rozpaczliwie potrzebuje kasy. Takie regulacje już zrobili dla Litwy, z którą mają znacznie większą kosę.
XD
I co Ci zrobia? KGB Cie do lasy wywiezie? Ludnosc Cie bedzie z widlami gonic?
@Tommy__: wiem, przed covidem bywałem tam kilka razy w roku.
Smiechlem, propsy.
@M4rcinS no i tak właśnie kończą się wszelakie sojusze z Rosją. Są usankcjonowani,będą cierpieć jeszcze bardziej niż Rosja i gówno z tego mają. Łukaszenka debil też skacze do Polaków a teraz chce wyciągać kasę.
Nie wiem co masz na myśli dokładnie mówiąc o swoich, ale każda hipoteza wydaje się być głupia i bezsensowna ¯\_(ツ)_/¯