Wpis z mikrobloga

@Pangia: tak na tym jest prysznic gratis, a nawet pralka i suszarka ale juz trzeba do nich kupić żetony. Kuchnia itp. Troche jak w schronisku górskim
  • Odpowiedz
@Pangia: najgorszy jest pierwszy raz ale jak sobie zaplanujesz miejsce gdzie sie zatrzymasz to luz nawet teraz rezerwacje mozna robić.
Ja stosuje technikę, że jade do 18-19 zatrzymuje sie gdzies np. w McDonaldzie i wzukam na google map campingów po drodze w najbliższej okolicy. Tylko raz musialem spać w lesie bo mi sie nie udało ( za bardzo przeciągnąłem)
  • Odpowiedz
@apee: nie mam jakiejś szcegółowej trasy, chce się zakręcić pod Mont Blank, a później na wschód przez Alpy zachaczając co ciekawsze miejscówki.
Powiem tak jak bedzie padać po północnej części Alp to będę jechał przez Włochy, jak po południowej to przez Austrię ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@LoginZeStali: po dzisiejszym dniu mogę powiedzieć, że przy dobrej pogodzie ta siatka nie ma sensu, tylko mi się w dupę wbijała. Pewnie byłoby lepiej gdyby spodnie w tej części przepuszczały powietrze ale ja mam takie które mają na tyłku nieprzepuszczalną dermę.
Podejrzewam, że przy konkretniejszym deszczu moze być pomocna.
  • Odpowiedz
@nO-C34 powodzenia dalej, zazdroszczę podróży :d dopiero 1 rok śmigam sobie nakedem po mieście i okolicach, raz wieksza wycieczka na Słowację. Marzy mi się w przyszłości jakiś turystyk i taka jazda z namiotem przed siebie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz