Aktywne Wpisy

Ibiryd +455
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +33
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

(a cena nie uwzględnia -40gr z kartą dużej rodziny)
Turcję ciężko będzie przegonić, bo ma ona wpływy na bliskim wschodzie, a dzięki temu tańszą i stabilniejszą cenę ropy, ale i tak jest bardzo dobrze
https://www.e-petrol.pl/notowania/rynki-zagraniczne/stacje-paliw-europa/pb95
#orlen #4konserwy #neuropa #paliwo #ciekawostki #gospodarka
źródło: comment_1656247429ZSRwvr2Tg5x3p9Pg3wBFQx.jpg
Pobierzbo nie wiem co chcesz powiedzieć? Źle, że obniżył?
Kolejna pisowska zagrywka z tego samego katalogu co zerowanie stóp procentowych i drukowanie+kreowanie pieniądza na potęgę,
Jak będzie po 10 złotych to też będą biadolić, no, ale tak to już jest dyskutować z bandą życiowych nieudaczników ( ͡° ͜ʖ ͡°)