Wpis z mikrobloga

Następnym razem zróbcie sobie grilla na poniatówce po drugiej stronie rzeki. Chyba, że chcecie się flexować kolorowymi drinkami ;)

@Alfiarz: to był mój błąd, bo uwierzyłem, że posiedzimy głównie na schodkach, a koleżanki chciały ZABAWY.
  • Odpowiedz
@ArmaturaGramatura: Dlatego wole być piwniczakiem, ewentualnie w pare osób posiedzieć pograć w planszowki niż udawać dynamiczniaka w tych chlewach zwanymi klubami. taniej, bez chamstwa i nie musi cały czas leciec podsiadlo.

Pisz więcej Miras, masz dobry styl
  • Odpowiedz
@ArmaturaGramatura: ZABAWA w przypadku większości kobiet i tępych kolesi polega na tym, że takie bzdury ich naprawdę... bawią. Jak ktoś jest trochę bardziej ogarnięty to nie ma tam co szukać. Problem jest taki niestety że jeśli nie będziesz udawać społecznego to ciężko jest znaleźć drugą połówkę... pytanie tylko czy warto to robić i udawać kogoś kim się nie jest. Poza tym zgadzam się z przedmówcami - świetnie napisany tekst ;)
  • Odpowiedz
@ArmaturaGramatura: kurde mam to samo. Ludzie robią jakieś prymitywne rzeczy i oczywiście chlanie do odcinki i to jest ZABAWA ( ͡° ͜ʖ ͡°) do tego kręci się tam sam element patologiczny, raczej nie ma normalnych ludzi.
  • Odpowiedz
@Iskaryota: A co jest złego w grillowaniu nad rzeką? Jest jakaś różnica we wciąganiu smrodu rzeki na plaży lub barce po drugiej stronie? To jest własnie zaletą tego miasta, że można robić taką prostą rzecz prawie w centrum
  • Odpowiedz
@Alfiarz: taką prostą rzecz można równie dobrze wykonywać w małym mieście powiatowym, co też uskuteczniałem za gówniarza

Od stolicy wymaga się jednak czegoś więcej, knajp, barów, miejscówek dla każdej możliwej subkultury, gdzie można się poczuć swojo i socjalizować się z innymi, spędzając miło czas
  • Odpowiedz
@ArmaturaGramatura: Zaprosili Ci bo dajesz sie dymać.. koleżanki chcą abyś im kupił drinki a Ty stoisz w kolejce tyle czasu i płacisz jeszcze 120zł. Czemu im stawiałeś?
Marta sie zgubiła to latasz jej szukać zamiast spróbować najpierw zadzwonić. Wiadomo że pójdzie w tango.
Za taksówkę tez płaciłeś?
I co w końcu z tą bluzą, wziąłeś czy zostawiłeś?

zabawa jest wtedy kiedy osoby z którymi przyszedłeś tak samo cię poważają jak ty ich. tak
  • Odpowiedz