Wpis z mikrobloga

• 1540
To już 4. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Postaram się codziennie wrzucać mapę pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi zmianowa praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednich latach.

Wszystkie wypadki [2]

Ostatnia doba [2]

UWAŻAJCIE NA SIEBIE!
absoladoo - To już 4. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych ...

źródło: comment_1656150219o26T4IesMUgjHgjJkFcTUy.gif

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@absoladoo: kolejna edycja zabawy na trumnach. Niestety z każdym dniem kropek będzie przybywać i moim zdaniem ani wysoka cana paliwa ani wysoka cena wakacji nie zmieni znacząco tych liczb. Ludzie zamiast r----------ć się w drodze na wakacje będą r---------a się w drodze z pracy do domu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Papieska_kremowka: bo do poznania raczej nie jadą na wakacje tylko z niego spieprzają na nie. Przejechalem dzis pół polski i była mega lipa na drodze

@typowy_lobuz: w sumie to wszystko c---a warte gdybanie no ale dalej nad morzem tłumy ale czy wiecej niż w roku poprzednim, tyle samo czy np 10% mniej na oko to nie określisz. Ja mam nadzieje, że może jakoś te wszystkie czynniki zmniejsza ilość
  • Odpowiedz