Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +228
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 63.6% (269)
- Nie 7.1% (30)
- Zrobić bachora 15.1% (64)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.2% (60)
#ukraina
#usa
#bekazprawakow #polityka
@Bounty: akurat to że demokrata nie ma większego znaczenia
Znaczenie ma to że to akurat Joe który od lat zajmował się tym regionem
Taki drugi w prawyborach Bernie Sanders prawdopodobnie zostawiłby Ukrainę na wykrwawienie się
A gdyby zajęcie Ukrainy za Trumpa było takie proste jak mówisz, to Putin rozpocząłby inwazję za jego kadencji
@Miler111111: xDDD
@Miler111111: Mówimy o tym samym kretynie który stwierdził że ufa swojemu ziomkowi Władziowi bardziej niż wszystkim amerykańskim agencjom wywiadowczym razem wziętym?
https://www.youtube.com/watch?v=-ZJYAcFeoSM
@Miler111111:
Fakt numer jeden: Rosja angażowała się w wybory po stronie Trumpa, chcąc by wygrał kandydat, który był nastawiony na współpracę z Rosją a Ukrainę uznawał za rosyjską strefę wpływów
Fakt numer dwa: Trump chciał wycofać USA z
@Tallahasee: może po prostu taka inwazję trzeba przygotować?
No więc czemu Putin tej Ukrainy nie pożarł, skoro przez 4 lata mógł to zrobić bez żadnych problemów?
@Tallahasee: Putin liczył że zajmie ją prawie bezkosztowo po tym jak w drugiej kadencji Trump wyprowadzi USA z NATO.
Ale te podkreślanie że Bidon jest demokratą też jest głupie. Dziadzia Bernie dla Ukrainy by palcem w bucie nie ruszył, podobnie lewicujący demo-latynosi. Nasz fart polega na tym że Bidon jest byłym wojskowym i
Po co miałby na to czekać? Ukraina nie jest w NATO, więc USA nawet będąc członkiem NATO mogło ją olać.
Putin czekał na super-promocje "druga kadencja pomarańczowego kretyna". Promocja nie wystartowała więc zdecydował się na inwazje w cenie regularnej. Okazało się że to za drogo dla niego.
@Bounty: Na szczęście historia zweryfikują tanią propagandę lewicy w pl i sleepy joe będzie zapamiętany jako najgorszy prezydent USA po Carterze. Zresztą już teraz w stanach nawet wyborcy demokratów mają go dojść, tylko kółka propagandowe neuropki go w sumie zachwala.
@Bounty: