Aktywne Wpisy
staryalkus +10
2 tygodnie spędziłem na wolontariacie w obozie w Oświęcimiu
Spotkałem kilka ostatnich osób które przetrwały to piekło i miałem okazje uścisnąć im dłonie
Widziałem łzy w oczach młodych Niemców kiedy składaliśmy kwiaty w pamięci pomordowanych
A jakaś … ludzka glista cieszy się z cierpienia ludzi na froncie nie ważne po której stronie bo sama gówno w życiu przeżyła i gówno w życiu widziała. Rosjanin Ukrainiec Polak czy Amerykanin każdy cierpi tak samo
Spotkałem kilka ostatnich osób które przetrwały to piekło i miałem okazje uścisnąć im dłonie
Widziałem łzy w oczach młodych Niemców kiedy składaliśmy kwiaty w pamięci pomordowanych
A jakaś … ludzka glista cieszy się z cierpienia ludzi na froncie nie ważne po której stronie bo sama gówno w życiu przeżyła i gówno w życiu widziała. Rosjanin Ukrainiec Polak czy Amerykanin każdy cierpi tak samo
O co chodzi tym śmieciom banderowskim, że tak chętnie popełniają zbrodnie wojenne i jeszcze się tym afiszują? Nie trzeba daleko szukać, bo cały sadistic zawalony filmami z dronowania, gdzie często zrzucają ładunki na rannych, żeby ich dobić. Nawet mnie nie dziwi, że te kundle tak robią, ale ze się tym jeszcze chwalą to już trochę tak.
#ukraina
#ukraina
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wchodzisz na wykres:
#bitcoin #kryptowaluty
Teraz przy spadkach jest nawet większy ruch na tagach.
Pewnie za rok na tagach znów będzie pojawiać się raptem kilka wpisów.