Aktywne Wpisy

Aokx +351

ZenujacaDoomerka +72
Też tak często macie, że pojawiają wam się w głowie samoistnie myśli typu "rozbije głowę o sciane" albo wizualizacje nw wbijania sobie noży w nogi? Czy to tylko ja jestem dziwna
#gownowpis
#gownowpis
Spotkałem kilka ostatnich osób które przetrwały to piekło i miałem okazje uścisnąć im dłonie
Widziałem łzy w oczach młodych Niemców kiedy składaliśmy kwiaty w pamięci pomordowanych
A jakaś … ludzka glista cieszy się z cierpienia ludzi na froncie nie ważne po której stronie bo sama gówno w życiu przeżyła i gówno w życiu widziała. Rosjanin Ukrainiec Polak czy Amerykanin każdy cierpi tak samo bo każdy jest człowiekiem. Nie mam większej pogardy niż do ludzi których cieszą tragiczne doniesienia o losach niektórych żołnierzy lub cywili niezależnie po której stronie konfliktu są. Dlatego raz na jakiś czas hobbystycznie zgłaszam na policję nienawistne posty które jawnie popierają nieludzkie metody prowadzenia wojny i/lub doniesienia o tragicznych śmierciach. Tak żeby niektóre osoby wiedziały, że nie są anonimowe w internecie. I tak, jest na to artykuł, ścigany z urzędu.
#ukraina #wojna #rosja
@staryalkus:
Nie interesuje mnie kto zaczął, podajcie sobie ręce!
Albo bait, albo straszny z ciebie cynik, skoro ignorujesz fakt, kto tu jest ofiarą i się broni, a kto napastnikiem.
Oczywiście, też wolałbym żeby, po uprzejmej prośbie, napastnicy udali się do swojego państwa, ale jakoś kurcze nie chcą tego
@Kierowca-ufo Czytaj ze zrozumieniem. Mnie nie interesuje kto w tej wojnie jest ofiarą, a kto agresorem chociaż dobrze wiem. Mi chodzi o zwykłą ludzką przyzwoitość
Tylko co do tego wszystkiego ma oboz zaglady z IIWS, obecnie muzeum?
@staryalkus: ej, ja się śmieję z tego, jak ruskich gruzują i rozwalają im łby granatami. pozdro XD
@staryalkus: Idź się z nimi spotkać jeszcze raz i powiedz że i Polacy i Naziści cierpią tak samo i że każdy jest człowiekiem xD
Z czytania czy z rozumienia?
#pdk
@staryalkus: Ta, oni nie potrafią walczyć z internetowym stalkingiem, nie poczynają żadnych działań w sprawie internetowego hejtu, a ty sądzisz że przejmą się tym że ktoś się z