Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1414
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
prawiczek92 +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
O mnie:
Mam 18 lat i szukam osoby, która będzie chciała pomagać mi finansowo (nie wiem jak to nazwać). Mam problem ze znalezieniem aktualnie pracy przez co moja sytuacja finansowa jest bardzo ciężka. NIE JESTEM ZAINTERESOWANY RELACJAMI ROMANTYCZNYMI LUB EROTYCZNYMI, ponieważ jestem w związku.
Informacje:
Związki: Jestem w związku
Orientacja: Jestem Biseksualny
#pomoc #pieniadze #zwiazki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@A_R_P: zapytam się partnera czy mogę. A ile dajesz?
Komentarz usunięty przez autora
@TwujKasztan: albo praca albo prostytucja. Nie zawsze łatwo to odróżnić.