Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki, zbliżają się urodziny ojca i wymarzył sobie lampę której za cholerę nie mogę znaleźć nigdzie indziej niż w USA. Co więcej zapiera się że to musi być konkret ta, żadna inna.
https://www.wayfair.com/lighting/pdp/astoria-grand-queener-3-light-pool-table-linear-pendant-w001138682.html
Niestety firma nie transportuje poza USA i mówią żebym ogarnął sam przewoźnika który mi to załatwi, macie może kogoś do polecenia?
Jako że wartość zamówienia jest stosunkowo niska to chętnie pogadał bym z jakąś firmą, która mogłaby ten żyrandol podczepić pod swój transport, może kogoś znacie, albo macie jakieś doświadczenie z FedExem etc w tym temacie.

#import #usa
  • 5
  • Odpowiedz
@pingoui: najlepiej jakbyś miał kogoś znajomego w usa, ale nie masz bo tu pytasz.
Zadzwoń do firmy Doma Shipping albo Polamer, oni zajmują się wszelkimi przesyłkami, i może pomogą ogarnąć coś takiego. Zgoogluj sobie numer telefonu najlepiej w Chicago, i dzwoniąc możesz mówić po polsku
  • Odpowiedz
Doskonale, skontaktowałem się z Polamer i załatwiam wszystko przez ich serwis www.taniestany.com -> info jakby ktoś miał podobny problem
  • Odpowiedz