Aktywne Wpisy
emlo999 +265
#marsz4czerwca ej seba chodzmy na marsz na pewno cos się zmieni w Polsce

bezbekpol +590
Najpierw jakieś bajdurzenie Wałęsy, a teraz jakaś rozwydrzona julka, która mówi o jakimś patriarchacie i o tym, jak to kobiety mają najgorzej xD I jak ja, jako młody facet, mam na tę opozycję patrzeć poważnie xD? Przecież te przygłupy kompletnie NICZEGO się nie nauczyły.
#marsz #marsz4czerwca
#marsz #marsz4czerwca
#4konserwy #neuropa #bekazprawakow #konfederacja
@Headcrab_B: No nie wiem... ciasteczka z THC, kompot z maku, sałatkę z liści koki, khat, mefedron... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Headcrab_B: cukier, golonkę, tłuszcze trans, nitrozaminy w peklowanym mięsie. Na złość, bo podatek cukrowy i wielcy panowie mówią że niby jakieś raki i zawały ¯\_(ツ)_/¯ konfederata lepiej wie co dla niego dobre, i nikt nie powinien zakazywać konfederacie karcynogenów do peklowania miesa
@DonCruzo: Jeśli nie ćpasz, już jesteś niewolnikiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DonCruzo: Więc rozmawiam z oderwanym od rzeczywistości oszołomem, co zalegalizowałby wszelkie narkotyki łącznie z krokodylem. To ja już wolę być "głupi".
Ale są ludzie którzy nie rozumieją i to robią. Tak samo są ludzie którzy wezmą krokodyla, czy inne ścierwo.
Nie chodzi mi o to, że jestem fanem pozwalania na wszystko. Bardziej irytuje mnie wtracanie się coraz bardziej w moje życie, tj. chociażby zakazywanie używania aut spalinowych.
@Headcrab_B: na przykład ludzkie mięsko leffaku?!
Tzw prawackie samozaoranie XD