Aktywne Wpisy
KuKumber +2270
Panie prezesie NIEEEEEEE !!
#bekazpisu
#bekazpisu
Widzę na X, że coraz więcej osób nawet mocno apolitycznych jest zaniepokojonych tym co się aktualnie dzieje w kraju. Bajeczką o sprzątaniu katastrofy po PISie w nieskończoność grać nie można.
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
Mam sobie router, ale są w domu martwe strefy. Chciałbym wzmocnić sygnał, ale chcę to zrobić porządnie — podłączając router kablem RJ, który mam pociągnięty właśnie od routera, w ścianach, w trzy miejscach w domu.
I teraz w jednym z tych miejsc chciałbym podłączyć urządzenie (acces point?) do gniazdka ethernet i żeby ono rozsiewało dalej istniejącą sieć w częstotliwościach 2,4 ghz i 5 ghz. Ale nie chcę, żeby tworzyły się nowe sieci, tylko żeby ono jedynie wzmocniło istniejący sygnał kablem.
Nie umiem znaleźć takiej opcji — wszystkie urządzenia albo bezprzewodowo rozszerzają sieć (co niejako marnuje mi potencjał tych kabli pociągniętych w ścianie), albo tworzą dodatkowe sieci wifi, co wprowadzi mi chaos w domu, bo tych sieci się za dużo namnoży. Macie jakiś pomysł, do 200 zł?
#internet #wifi #komputery
@pink_art_pl: pod warunkiem że AP i klient obsługują 802.11 k/v/r. W przeciwnym razie możesz stanąć dosłownie pod drugim AP a telefon nadal będzie uczepiony oddalonego AP z niskim poziomem sygnału