Aktywne Wpisy
pieknylowca +512
Podróże. Podruze. Hotele. pOdRóŻe. Milano. Rimini. Bali. Nie chcesz zapewnić tego swojej witamince, chłopczyku? Może naprawdę jesteś chłopczykiem a nie menżczyznom. #podroze #rozowepaski #p0lka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki myślę nad zakupem e-fajki, żeby zastąpić zwykłe papierosy. Szukam czegoś kompaktowego, nie jakiegoś wieśniackiego klocka zajmującego dwie kieszenie;) Co możecie polecić? Najlepiej też, żeby to wyglądało normalnie bez dziwnych kolorków( ͡° ͜ʖ ͡°)
zeus ohm - atomizer
geekvape s100 jako zasilanie wygląda schludnie i jest zasilane pojedynczą baterią 18650
Tylko to stosunkowo drogi zestaw jak na początek
@Ibanez_: wolisz pedalska fujarke? :)... pouzywasz dluzej niz tydzien to sie przekonasz ze rozmiaru aku i elektroniki nie przeskoczysz
@ak44: Jarałem kiedyś provogue czy jak się te pierwsze gówna nazywały xD
Komentarz usunięty przez autora
Sam zaczynałem od jakiś produktów od esmoking world później był któryś z ijustów o którym wspominał @Ptaahu i parę innych i doszedłem do wniosku że warto dać więcej i mieć znacznie lepszą jakość.
Kupujesz glikol i glicerynę na allegro lub w aptece, a nikotynę ściągasz z zagranicy i produkt zwraca się w miesiąc w porównaniu do normalnych papierosów
A co do OP @Ibanez_ nie zdziw
@Ibanez_: jak chcesz e-petem zastąpić fajki to idź lepiej w MTLa i liquidy o mocy 9-12 (np Aspire Nautilus 3 z grzałkami 0.7 mesh), dobierz do tego jakiegoś moda, który Tobie się podoba i tyle.
@ak44: Możesz coś zaproponować?
@KaroloBC: Dzięki. Dokładnie na czymś takim mi zależy, z racji tego, że nie jestem gimbusem, który chce to kupić dla lansu czy z innych dziwnych powodów tylko ograniczyć/może rzucić fajki.