Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Właściwie to szkoda, że Balticus poza kroplą lumy na deklu nie podkreślili jakoś tej żabnicy. Ja bym tam widział gdzieś wcisniętą diodę led (tak, wiem to automat). XD Tarcza w sumie bardziej nawiązuje do marki.
Jestem też ciekaw jak nosi się takiego ćwierćkilogramowego #!$%@? na łapie.
A właśnie, wyjaśniło się też coś z Rich Paulem? To jakaś firma wydmuszka (udaje nowojorską, wygląda jak chińska ale jednak polska xD) dla zwiększenia zasięgów czy ktoś bez pardonu zrobił ksero? Nie żeby Balticus był pionierem oryginalnego designu. W ogóle któryś Mirek może powiedzieć o nich coś więcej? Prócz tego, że #!$%@? ceny nagle. W Googlu raczej widzę samo lizanie się po fiutach, że dobre bo polskie. Nie przymierzam się do zakupu, pytam raczej z ciekawości.
#zegarki
WhiteRower - Właściwie to szkoda, że Balticus poza kroplą lumy na deklu nie podkreśli...

źródło: comment_1655440704U7WdQIwKgYx2V4ALDIxKEa.jpg

Pobierz
  • 9
@WhiteRower: no ten caly roch paul to po prostu typowy chińczyk, a design i koperty pewnie od chińskiej firmy która klepie je na zamówienie Balticusa.
Były już akcje że jakieś microbrandy zamawiały części w chinach a chiński producent puszczał potem na rynek np ich koperty.
Nawet Phoibos miał serię zegarków w kopertach Steinharta ;)