Aktywne Wpisy
plackojad +8
Tytułem podsumowania Waszych dzisiejszych typów w #mirkoeuro:
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
No cóż, tym razem dwukrotnie daliście się złapać (choć oczywiście nie wszyscy) na typowaniu wbrew ostatecznemu wynikowi. Rumuni, a zwłaszcza Słowacy zaskoczyli Was swoimi wyczynami. Jedynie Francuzi pozwolili Wam na skromne powiększenie dorobku punktowego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zakłady dodatkowe: Pięciu Rumunów zaliczyło po jednym celnym strzale, a trzech z nich znalazło się na szczycie listy najbardziej
affairz +7
1. Odpalamy Wiersz Poleceń na prawach admina (WIN + X - Wiersz poleceń (administrator)).
2. Wpisujemy komendy dla odpowiednich Windows-ów :
Windows 8 Pro: slmgr /ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
Windows 8 ProN: slmgr /ipk XCVCF-2NXM9-723PB-MHCB7-2RYQQ
Windows 8 Enterprise: slmgr /ipk 32JNW-9KQ84-P47T8-D8GGY-CWCK7
Windows 8 EnterpriseN: slmgr /ipk JMNMF-RHW7P-DMY6X-RF3DR-X2BQT
3. Następnie wpisujemy:
slmgr /skms win8kms4.mooo.com
4. Po
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie uczcie ojca dzieci robić ;)
Po prostu na dniach będę mieć aktywne konto na DreamSparku i klucz a że mój XPek się coś zepsuł i wiesz Guild Warsa 2 to chciałem sobie lewego pociągnąć i na dniach po prostu klucz mu podać i aktywować. A tu taki wałek... poczekam nie pali się, trochę nie pogram w mmo, chyba przeżyję...
Komentarz usunięty przez moderatora